Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulak Arkası Cihazlarda kalıp/ölçü nasıl oluyor?

spartaaküs

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Şimdiye kadar kanal içi cihaz kullanıyordum kulak arkası almaya karar verdim ölçüden bahsettiler ama ölçü alındığını bilmiyorum, ne için ölçü alınıyor, ne kadar sürede cihaz hazır hale geliyor bilgilendirir misiniz?

kalip olcusu alacak.
siringayla kulak deligine bi madde sikacak:(nefret ederim ama mecburuz:(senin kulak ici cihazin icinde aynisini yapmislardir.birkac gunde hazir olur.
cihazla ilgili bisey yok. hortuma yapilan kalibin gecirdimiydi tama iste.

Evet yaptılar kanal içi için de ama kulak arkası için de aynı şey olduğunu bilmiyordum, teşekkür ederim.

Kulak hamuru kulağınıza konularak ölçü alınır eski kalıp varsa onu vererek yeni sipariş verebilirsiniz

şeker çocuk 34

siz bunu bikac soylediniz:)eski kalip ise yariyacksa neden kalip yaptiririz, kullanmaya devam ediverelim.ayni kalipla olacaksa.
yoksa bu ben icin cok iyi olurdu. olumune korkarim tek kulagima o seyi kaciracaklar diye:(
eski kalip olcusunu istemistim ben odyometristten. ama bikac zaman sonra bi baksam:(en gerekli olacak yeri; uc kismi gitmis:(

shukufe

Ablacım sen anlamamışsın eski kalıp ın ölçüsü ile yeni kalıp yapılır anlatmak istediğim bu. Tekrar ölçü ye gerek yok. Yoksa beyaz renk oldu mu kalıp gider

Eski ölçü ile kalıp yapılmaz!
Alınan kalıp ölçüleri bir hafta - on gün içinde büzülmeye başlar, deforme olur. Bu nedenle bir haftayı geçmiş kalıp izlerinden kalıp üretilmez.

Valla ben yaptırdım hocam hiçte sorun olmadı deforme dediğiniz beyazlaşan bölüm sadece

Her kırmızı ışıkta geçen kaza yapsaydı, İstanbul'un nüfusu yarıya inerdi.
"Kırmızıda geçtim hiç bir şeycik olmuyor" diyebilir misin?
Kalıp işi de böyle: Eski ölçüyle yeni kalıp yapılması doğru değil.
Firmanın biri alçıyla kalıp ölçüsü alıyordu. "Yapıyorum ben hocam, bir şey olmuyo" diyordu!.

Valla hocam doğru olmayabilir ama yapılamaz denmesi çok başka birşey. Onun içinde verdiğiniz örneğin bir önemi yok benim için saygılar hocam

shukufe

Sizin de hayli tecrübeniz var anladığım kadarıyla, 5 yıl önce implant için sorduğum soruya da siz cevap vermişsiniz. Cihazlar ve implant konusunda tecrübelerinizi siz de paylaşır mısınız?

koklear implant konusunda yazarsam pek huylaniyo millet:)siteden atacaklar beni nerdeyse:)
dijitaller pek bilinmedigi zamanlarda analog cihazlari hic fayda gormedigimden kullanamadim. ondan taktirmistik iste nalet implanti:mad:oyle bir fayda goremedim dogrusu. 7 yil kullandiktan sonra atti ic parca:(simdi o kulak cok feci cinliyor:(
simdi tek kulaga allah ne verdiyse dijital kullaniyorum. koklear imlanttan daha rahat.konusma anlamada fazla bir fark goremedim implantla isitme cihazi arasinda. implantta seslere hic dayanamazdim.
allaha sukurki isitme cihazlari var.dudak okumayla cihazdan gelen seslerle kendime yetiyorum.

gençlik siz ne yaptınız ya kesinlikle eski kalıp kullanılmaz bakın kulak arkası cihazlarda kalıp çok önemli kanal içi gibi değil bu cihazlar kalıpla alakalı en ufak sıkıntıda cihazdan verim alamazsınız. Benden size tavsiye en iyi kalıp yapan firmalarıda araştırın.Bu konu önemli. shukufe canım kardeşim yapma böyle inan sorduğum 30 kişiden tek olumsuz geçen seninmiş kaldıki senin iltihaptan dolayı vücut kabul etmemiş iç parçayı Allah kimsenin başına vermesin zor bir durum Allah yardımcın olsun ama implant adaylarına da engel olma ben implantlı çok kişiyle konuştum gayet iyi durumdalar.

Üst Alt