Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulak arkası ekonomik işitme cihazı nereden alabilirim?

BALÇİÇEK

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar
Arkadaşlar kulak arkası bildiğiniz vakıf olduğunuz keseye uygun işitme Cihazı merkezleri varmıdır.. Malumunuz bu cihazlar oldukça pahalı ancak kullanışı kaliteli olması çok mühim vede ödeme konusunda uygunluk sağlayacak birimlere vakıfsanız bana bilgi dönebilirmisiniz lütfen.??

Bunu bende merak ediyorum.. Ama fiyatlar baya uçuk.. Ucuz cihazların bir faydasını görmedim ben

İyi günler BALÇİÇEK hanım keseye uygun cihaz demişssiniz. Her markanın kendine göre ekonomik ve üst segment cihazları vardır yani siz herhangibir markada 4 kanallı bir cihaz beğendiyseniz başka bir markada da hemen hemen 4 kanallı cihazlar aynı fiyattır. önemli olan sizin işitme kaybınız, kulak yapınız ve en son ücret düşünürseniz uzun vade de kullanabileceğiniz bir cihaz olur.Ama direk ekonomik yönden uygun diye düşündüğünüzde memnun kalmama durumu söz konusudur ve zaten cihaz aldım ben kullanamadım diyenlerin çoğuda bu yüzden kullanamaz. birde üst segment cihaz alıp aslında cihazı hiç denemeden sadece ben en iyisini aldım demek için alanlar vardır onlarda da aynı tür sıkıntılar yaşanır önemli olan dediğim gibi cihazı kulağınıza takıp bir kaç tane işitme kaybınza uygun cihaz denemeniz en doğru olanı diye düşünüyorum

İşitme cihazı firmalarının, Marmara Üniversitesi Odyoloji Kliniği'nden verilen raporlarda indirim yaptıklarını duymuştum. Marmara Üniversitesi ile konuşmanızı öneririm.

BALÇİÇEK

Belirli donemlerde % 50 lere varan indirim yapanlar oluyor.Telefonla il İl fiyat alabilirsin Yada ikinci el de olabilir.
Oticon Acto BTE PRO var. Satabılırım. Banada (sıemens Micon 7 mi ) Lazım 1 tane var 2, alacagım Yurt dısı sıtelere bakıyorum 2, el

işitme testinizi özelden gönderirseniz yardımcı olmaya çalışacağım balçiçek hnm ayrıca ismail bey sizinde testinizi atarsanız sizede yardımcı olmak isterim nitro için.

A&M marka Aurora 4 PRO XP model.4 kanalli gûrültü azalticili feedback yönetimi özellikli fm sistemli cift mikrafonlu.hic kullanmadigim isitme cihazim var.hic kullanilmamis ve daha yeni orjinal pilleri yedek pilleri her seyi mevcut.uygun fiata verebilirim size

Üst Alt