Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulak arkasi isitme cihazinda yeni kabin yapilir mi?

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
286
Reaksiyonlar
259
chili 7 ile baya guzel anlasiyoruz:eek: konusmalari anlamasamda sesleri bicimlendirmede iyi yardimci. zaten ne alirsam alayim ben konusmalari dudak okumadikca anlamamki.
gecen hortumunu kendim yeniliyim dedimdi. uzun tutuyum hortum nanesinide kulaga asilmasin bende rahat ediyim dedim ama o da rahatsiz ediyor one donuveriyor diye ayni eski boydan tekrar kestim. is oldu guzel ama:eek:
seytanin isi yok durtuyor. elalem dogal duymak icin kulak ici cihaz aliyor, buda ben sagira olmuyor. en azindan su hortumu bi guzel kirpiyimda kulak ici olmasada kulaga daha yakin ses versin dedim.valla ise yariyo:eek:yariyo yaramasinada meydanda acaip bir durusu var hazret cihazin:p buna yeni kabin ismarlanirmiki:confused:bide hani muzik dinleyenlerin bicimi gibi mekik gibi kabin olsa dedim.
fikri olanlar,yada cihaz kabini hakkinda bilgisi olaNLAR mEHMET AKSIT BEY, sevgili HUNSAL, BILEN ODYOMETRISTLER bu kabin icin bi secnegimiz yaptirma gibi bi luksumuz varmi.
bakin sesler daha dogal geliyo ama kisacik hortumla:eek:

Üst Alt