Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulak, Burun, Boğaz (KBB) Uzmanı Prof.Dr. Çağlar Batman'ın hastası olan var mı?

Erhan73

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Kulak, Burun, Boğaz (KBB) Uzmanı Prof.Dr.Çağlar BATMAN'ın hastasi olan arkadaslar var mi aranizd?a su an kullanmakta oldugu yeni ameliyatlar hakkinda bilgi almak istiyorum... yardimlariniz bekliyorum

bu doktoru ilk defa duydum sayende...çok yetenekli gördüğüm kadarıyla,inşallah bi çok hastalara şifaya vesile olur..umarım banada:))

Tıbbi Spesifik Alan :
Kulak Hastalıkları
-İşitme kayıplarının tıbbi ve cerrahi tedavisi
-Orta kulak hastalıkları tıbbi ve cerrahi tedavisi
-İç kulak hastalıklarının tıbbi ve cerrahi tedavisi
-Yüz felçlerinin tedavisi
Burun astalıkları
-Burun tıkanıklıkları
-Sinüzitlerin tıbbi ve cerrahi tedavisi
-Allerjik nedenli burun problemleri
Ağız ve Boğaz Hastalıkları
-Bademcik ve genizeti problemleri
-Horlama ve solunum bozuklukları
-Ağız ve boğaz bölgesindeki problemler
-Tükrük bezi hastalıkları
Larenks(gırtlak) Hastalıkları
-Ses kısıklıkları
-Nodüller
-Tümörler
Boyun Hastalıkları ve Kitleleri
Burun Yüz ve Çene kırıklarının Tedavisi
Ulaşım :
Bağdat Cad. 103/4 Kızıltoprak/İSTANBUL
Tel : (0216) 348 36 00
Fax : (0216) 348 50 25
Gsm : (0532) 376 86 15
E-mail : caglarbatman@hotmail.com

bu ameliyat 7-8 bin euro civarı...servetiniz varsa okuyun. :(

• İzmir'de İlk Biyonik Kulak Ameliyatı Gerçekleştirildi

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, halk arasında biyonik kulak olarak bilinen koklear implant ameliyatlarına başlandı.

Prof. Dr. O. Gazi Yiğitbaşı ve Opr. Dr. Gül Caner tarafından doğuştan işitme engelli 4 yaşındaki Ertan Gencer ile 6 yıl önce 19 Mayıs gösterilerinde kule hareketi sırasında yüksekten düşerek işitme yetisini kaybeden 19 yaşındaki Ramazan Süngü'ye koklear implantasyon ameliyatı uygulandı. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. O. Gazi Yiğitbaşı, biyonik kulak olarak bilinen koklear implantın ileri derecede işitme kaybı olan hastaların işitmesini sağlayan bir cihaz olduğunu belirterek, "İşitme cihazı yalnızca dışarıdan gelen sesleri yükselterek kulağa verir. Ancak koklear implant kulağın hasarlı, iş görmeyen bölümlerini geçerek doğrudan işitme sinirini uyarır ve böylece çok ileri işitme kayıplı ya da işitmesini tamamen kaybetmiş kişilerin sesleri algılamasını sağlar. Cihaz ameliyatla iç kulağa yerleştirilen elektronik bir parça ve ameliyattan yaklaşık bir ay sonra kulak arkasına takılarak kullanılmaya başlanan dış parçadan oluşur. Koklear implant yalnızca işitme cihazından hemen hiç yarar göremeyen hastalar için uygundur. Bu nedenle ameliyattan yarar görecek hastanın belirlenmesi çok önemlidir ve özenli bir araştırma gerekir" dedi.
    İçeriğin Tamamını Okumak İçin Siteye Üye Olmalısınız...
    (Bu yazı 2281 defa okundu) Bölüm : Engelliler Haber // Türkiye Engelli Haberleri

Yayınlama yeri : Engelliler Haber, Türkiye Engelli Haberleri

Prof.Dr. Çağlar Batman'ı çok iyi tanıyorum.

İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR PROF. DR. ÇAĞLAR BATMANI ÇOK İYİ TRANIRIM MUAYENEHANESİNE GİTTİM 200 YTL MUAYENE ÜCRETİ VERDİM VE MUAYENE OLDUM BENDEN İŞİTME TESTİNİ İSTEDİ,İŞİTME TESTİDE 150 TL VERDİM ÇOK İYİ BİR DOKTOR OLDUĞUNU DUYMUŞTUM.BENİM SAĞ KULAĞIMDA %50 DB. SOL KULAĞIMDA %90 DB. İŞİTME KAYBI VAR.FAKAT DR ÇAĞLAR BATMAN SENİN KULAĞININ AMELİYATINI YAPARIM TAMAMMEN DÜZELMEZ AMA BİRAZ DAHA İYİ DUYARSIN DEDİ . O KADAR ÇOK GERÇEKÇİKİ İSTERSEN AMELİYAT OLURSUN İSTESEN OLMAZSIN O SANA KALMIŞ BİR ŞEY ZATEN % 100 DÜZELECEĞİNİ BİLSE BİLE SANA GARANTİ VERMEZ VE HİÇ BİR DOKTORDA BU RİSKİ GÖZE ALMAZ ÇOK CESARETLİ BİR DOCTOR AMA BEN AMELİYAT OLMAYA KARAR VERDİM FAKAT İŞİN KÖTÜ TARAFI ÇAĞLAR BATMAN HASTANELERDE ÇALIŞMIYOR 4 SENE ÖNCEYDİ.ŞİMDİ BİLMİYORUM . AMELİYAT MASRAFI NE KADar dedim 4,5 milyar istedi benden,, benim o kadar nakitim omadığı için ameliyat olamadım. yani arkadaşım paran varsa hemen git görüş tavsiye ederim param olduğunda sağır olacağımı bilsem, prof. dr.çağlar batmana ameliyat olurum............ sevgiler saygılar hocam çok büyüksün.................

50 90 desibel duyan birine hicbir doktor koklear implant onermez
koklear implant arkadasin deyimiyle dortbucuk milyarla olucak bisi diil
sadece doktor beyimiz devlette calismadigi icin alicagi bicak parasidir
eger devlette calisiyorsa bicak parasi
arkadas kasiniyo
50 deil 90desibel tek kulak bile duyan biri olan isitmesiyle mutlu olmali

erhan 73 cevap ben ogluma kokler impilat yaptırdım ve çok memnunum doktorumuzda çaglar beydi abartmadan iyi bir doktor tavsiye ederim

şerifeye cevap 7 8 euro ya gerek yok ssk 2007 deki ameliyatın masraflarını karşıladı sadece bize 2 bin tl masraf çıktı

ben işitme cihazı kullanıyorum dijital kulak arkası siemens tv dan seri olarak konuşulanları ayırt edemiyorum duyuyorum ama anlayamıyorum işitme kaybım orta derecede %58 %55 iki kulaktada Sensörinöral işitme kaybım var liseyi bitirdim yüksek okula gidecem okulda zorlanıyordum ders dinlerken ortaya söylenen şeyleri hiç anlayamıyordum şimdi yüksek okuldada zorluk çekeceğimi düşünüyorum söylenen şeyleri farklı anlıyorum bir kaç kere soruyorum ''öylemi dedi ''diye benim için ameliyatlı çözüm varmı yada daha net duymamı sağlayan kulak içi cihaz varmı varsa markalarını veya kullananlar için görüşlerinizi alabilirmiyim önem rica olunur şimdiden teşşekkürler.

merve merhba ben özel bir hastanede odyometrist olarak çalışıyorum.sensörinöral tip işitme kaybın varsa genellikle bunun tedavisi sadeceişitme cihazıdır. Eğer işitme cihazı alırsan sana tavsiyem otıcon al.dijital , üç programlı,çift mikrofonlu ve çift hopörlorlu cihaz tercih et.anlaman ve ayırtetmen zamanla düzelir.

Ben 2000 yılında Çağlar Batman ve Fikri Can Arıbal tarafından ameliyat edildim.Süper bir doktor ve İyi bir insan tabi Fikri beyde Hiç düşünmeyin ameliyat ol dediyse olun.

Çağlar Batman'a Muayene Oldum

Merhaba Ben Devlet Memuruyum
Çağlar Batman 'a gidip muayene oldum Muayene ücreti 250 tl Ödedim Kendilerine Devlet memuru olduğumuda söyledim. O gune kadar yaptırdığım bütün testleri dosyalamıstım onlarıda götürdüm. Benden 2 Test yaptırmamı istedi. ( 1 tanesi kulakta kirec testi Diğerini hatılamadım) Bunun için beni Sanomede Yönlendirdi. Şükrü Saraçoğlu Stadının yakınında burası. Testler için benden 1.170 Tl (eski hesap bir milyar yüz yetmiş milyon) istediler. Yaptırmadım dısarı cıktım.
Eski doktorumu aradım bana o testleri ben 1 ay önce yapmısttım elindeki dosyada var doktora göstermedinmi dedi. Ve bu testlerin gecerliliğinin en az 1 yıl sürdüğünü söyledi. Dosyayı inceledim dosyada vardı. Ve bu testlerin Devlet hastanesınde veya anlaşmalı ozel hastanede Devlet memuruna 80 tl ye Sigortasız bir hastaya ise en fazla 400-450 Tl ye malolacağını söyledi) ÇağlarBatman'a gidip durumu izah ettim cevap bile veremedi.
1 daha değil muayeneye kapısının önünden bile gecmem ben Çağlar Batman'ın

adam devletin imkanlarini kullanip meshur olmus bundan kelli ne yapsa yeridir
bal tutan parmagini yaladiktan baska iste bole yandaslarinada peskes cekermis helal sut emmediyse

serifee;

İzmirde ilk amaliyat Tepecik hastanesinde yapılmadı....Bozyaka ssk hastanesinde yapılmaya başlandı...dr Gül hanımda ordaydı ..daha sonra tepeciğe geçti....kendisi benim 11 yılık doktorum...çok iyi bir insandır....Dr olarakta çok çaba gösterir....amaliyatımı yapmadı ama bulundu ve daha sonra mütfiş bir desteğini dördüm...proğramlarımı kendisi yaptı...çok sağolsun çok uğraştı...eletrotlar gerekli yerlerde olmadığı için herkese uygulanan proğramlar bana uymadı...yüzüme ve gözümde çarpmalar oluştuğu için yeni proğramlar hazırlamak zorunda kaldı....11 yıl boyunca ssk olarak yanına gittim ve bir dönem ssk da olmadı halde yine benle ilgilendi ve hiç bir zaman bir ücret talebi olmadı...yani hiç para ödemedim kendisine.....ve tüm telefonalrını verdi...ne zaman bir sıkıntın olursa ara yada msj at...ben çok faydasını gördüm....çok sağolsun..böyle doktorlarında olabileceiğini görmek bana o dönem çok iyi geldi....çünkü hastanede doktorlar hasta avına çıkıyor...kart dağıtırıyorlar..

Ve şu an tek pişmanlığım amaliyatımın Gül hanım tarafından yapılmaması..o dönem yapmıyordu daha uzmanlaşmamıştı..bekleseydim belkide şu an daha iyi duyor olabilirdim....

seher35 madem o kadar ilgili bir doktor bulmussun yillarin tanisikligida var ameliyatinin kusurlarinida biliyor
bu gul hanim yanlisi duzeltemiyormu
tekrardan ameliyatla elektrodlari dogru yerlere taksa sende ole elekrik capmalari ile agzin yuzun carpilmadan birde ustelik daha guzel bir duyma kazanirsin

artik devletin universite hastanelerindeki profesorlere tam gun diye uyguladigi uygulamalar yuzunden hepimiz hazir olalalim boyle doktor uckagitlarina
isini dogru duzgun yapaninada yaptiramiyacagiz boyle koklear implant gibi nazik ameliyatlari
hocalardan kagit uzerinde ders goren asistanlarin yanlis ameliyatlarina hazir olalim
:mad:

http://www.engelliler.biz/forum/members/5516.htmlShukefe ..tekrar amaliyat olmak istemiyorum...ameliyat sonrası yaşananlara tekarar katlanmak zor geliyor...baş dönmeleri...denge bozuklukları bunları hayatımda istemiyorum....bir 5 yıl önce düşünebiliridim belki ama şimdi istedimiyorum....belkide artık alıştığım ve kabullendiğim için...yeni bir cihaz yada yeni tedavi şekli olursa evet derim....bu cihaz için sonucun ne olacağınıda bilemiyorum...amaliyat olmam....

Ben çok iyi tanırım bunu ALLAH bir daha karsilastirmasin bu adamin muayenesi sine oğlumu goturduk. 10 sene önce idi galiba benden 35 binlira para istedi ve bu çocuğun acil koklear implant ameliyat olmasi lazım dedi. Bende devlet yolu ile denedim Marmara üniversitesinde heyete girdik bizi heyette tanımadı SOYLEDİGİ KELİME. GEREK YOK İSİTME CİHAZLARİ İLE DUYAR O AN BASİRETİM BAGLANDİ BİR SEY DİYEMEDİM
Allah dusurmesin

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dünyanın en iyi kulak ve boyun doktoru dur. 2007 senesinde beni ameliyat etti ve bugün telefonla konuşup oğlumu anlıyorum mükemmel bir Doktor Harika bir implant yaptı ve sayesinde ona minnet borçluyum aldığı para son kuruşa kadar helal olsun. Inşallah ikinci kulak ameliyatı için de para olursa yaptıracağım Allah ömrünü uzun etsin canım Doktorum :)

shukufe doğru onca bilgiyi ameliyat yeteneğini onca çalışmayı da devlet soktu değil mi onun kafasına azıcık söylediğinde mantık olsun. omer faruk uzun Yusuf abi çok üzüldüm çocuğun için Allah şifa versin yani beni yanlış anlama yın ama olayı tek taraflı dinliyoruz birde hocamızdan dinlememiz lazım çünkü o benim olduğum dönemde 4-5 kişiyi daha ameliyat etti herkes çok memnun kaldı . Bahsettiğiniz parayı bize de dedi 22 bin dolar bir kulağı devlet veriyor dedi ve sadece herkesten olduğu gibi bizden de ameliyat parası aldı onun dışında bir defa da herkesten olduğu gibi özel muayenehanesinde ücret aldı o kadar. sonuna kadar da helal olsun ona.

Bak güzel kardeşim. Sen benim yazdığım i tam anlamadın galiba tekrar oku bize muayene hanesinde kesinlikle olması lazım diyor para istiyor. Sonra heyette onay vermiyor köy bakalım kendini benim yerime saygilar

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benzer bir durumu bende yaşadım Levent Sennaroğlunda..Üniv hastanelerinden odyo testim vardı, Tomografilerim vardı hepsi güncel 1 hafta öncesinin adam benden tekrar tomografi istedi (225TL),işitme testi istedi (200 TL) yazık günah değil mi ? Hepsinin hakkını yemeyelimde çoğu böyle bunların galiba,,tecrübelerine dil uzatmak haddimize değil ama insanlıklarına gelince bişey diyemiyorum yazık...Bu adamlara ameliyat olursun başarısız olursa ben napıyım kardeşim başarısız olduk sana söylemiştim %1 ihtimalde ihtimaldir sonuçta deyip kestirip atacak insanlar umursamazlar..Ha bu durum diğer doktorlardada olabilir ama en azından karşı taraftan yalandanda olsa üzülmesini uğraşmasını beklersin demi bunlarda o olmaz..Bitti gitti derler...Levent hoca o kdr sertki kulağıma bakacak beni 4 büklüm koltukta kıvrılmamı istiyor boyumda uzun ulan Allaha şükür eeklemlerimde sorun yokta olmuyor işte boyumu göğsümün içine nasıl sokayım demi beni azarlıyor paraya doymuşlar seni önemsemiyorlarr,ben zaten hastayım ilgi alaka beklerimm sonuçta paramla yanına geliyorumm..Sen ünv hastanesinde hizmet vermiyorsun,özel yer açmışssın bende senin müşterinim nerde kaldı o zaman müşteri memnuniyeti ?? Yok abicim yok kesinlikle ne kdr ustada olsa ben korkarım böylelerinden Allah düşürmesinn giderim ünv hastanesinde ameliyatımı olurum eğer illede olacaksam..Allah herkeze yardım etsin sağlıcaklaa

NOT:Bu yaşadığım olay günceldir yaklaşık 15 gün önce gitmiştim..

Üst Alt