Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulak çınlaması için rapora oran eklenir mi?

nevzat66

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
kulak çınlamasıda işitme kaybı hariç bir özür gibi hesaplanırmı her iki kulağımda işitme kaybı ve çok çınlama var

Kulak çınlaması için ek oran verilmez..

merhabalar.

konuya yeni başlık açmadım.tarih bayağı eski ama buradan devam etmek istiyorum.%33 engelli raporu aldım. 16 duyma kaybı,20 tip 2 şeker.yanı sıra anksiyete bozukluk tedavisi de gördüm.tedaviden olumlu sonuç alamamama rağmen doktor ilaç tedavisini kesti.

kbb ye çınlama olduğunu söyledim.ölçüm yapamadıklarını söyledi.

çınlamadan aşırı derecede rahatsız olduğumu psikiyatriye defalarca söyledim.her şeyimi etkiliyor dedim.başta uyku odaklanamama dalgınlık vede en kötüsü kulaklarımın içine kazık çakmak yada beton atmak arzusu.değişik ilaçlar denedi sesler kesilmedi.fiziksel bir sorun dedi.

şimdi hem duymaya mani olan hemde psikolojimi hatta hayatımı altüst eden bu ızdırap için ne yapmam gerekir.rapor tarihim 10 günlük .itiraz edeceğim.bana nasıl bir yol tarif edersiniz?psiko yada kbb hangisi yada ikisi birden mi ?

teşekkürler.

sizce

aka geçmiş olsun kardeşim aynı sorunu bende yıllardır yaşıyorum ve halada devam ediyor.. çok rahatsız edici bir durum bu.. ama kulak çınlamasına oran vermezler bence

ZAMANın ötesinde

sağol eksik olma arkadaşım.sanada Rabbim şifalar versin.

bende yaklaşık 7-8 senedir bu sıkıntı var.inanırmısın uykusuzluk beni yaşlandırdı.tavsiye ve araştırmalarım üzerine Antalya dışında bir kaç yere gittim.fakat bir çare bulamadım.bu sesleri kaydedip iki hoparlörle sağlı sollu doktora 2 dakika dinletmek lazım aslında :) bakalım dayanabilecek mi?

aka ben 4 yaşımdan itibaren yaşamaya başladım bu kulak çınlamasını.. sol kulağım hiç duymuyor.. sağ kulağım %40 duyuyor ama kulak zarı delik olduğu için 4 yaşımdan beri sürekli bıkmadan usanmadan çınlıyor.. ama artık alıştım.. fakat bazen baş ağrısı çekiyorum.. eskiden daha fazlaydı ama alıştıkça baş ağrılarımda biraz azaldı..

aynen dediğin gibi tok olan bir insan aç olanın halinden anlamaz.. doktorlarda böyle işte.. derdini anlatamıyorsun..

Üst Alt