Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulak Çınlaması (Tinnitus) ve Transkraniyel Manyetik Uyarım Tedavisi

2. ani işitme kaybımdan sonraki tedaviler sonucu cınlamalarım yok oldu ama hiperbarik oksijen tedavisini(tedavinin bir kısmı buydu ve konunun başlıgındaki tedaviden farklıdır) pek onermiyorum. 2 3 hafta boyunca hergun 3 er saat 10 m karelik bi alana girerim(yüz felci olma riski de piyango işi) diyorsanız buyrun yolunuz acık olsun..

yıllardır kulak çınlamasından çektim...
hatta bu sesi bastırmak için ilaçlarda kullandım ama nafile....
makale bu konuda çığır açacak bilgiler içeriyor...
paylaşımın için teşekkürler...

zaten az kisiye uygulamis makaleyi yazan doktor
hiperbarik oksijen tedavisiyle tms nin ayni sey oldugunu bilemiyorum ikisi ayri sey diye biliyorum. kulak cinlamasindan olsemde yuz felci riski olunca karar vermek zor:confused:

manyetik yatak tedavisinden pek bir farkı yok ben oldum ve faydasını görmedim.

manyetik yataklardada tmu gibi hani resimlerini gorur okuruz kafaya alet takip hafif elektrik verirler onun gibi oluyomu satlas
soyle bi gozumun onune getiriyorum yatagan her tarafindan cikan kablolar kafaya mi baglaniyo bu nasi oluyo manyetik yatak uyarisi ki kulak icin faydali oldugu soyleniyo biraz anlatan olsa

yok kafaya hiç bir şey bağlanmıyor sadece yatağa sırt üstü yatıyorsun manyatik dalgalar yatağın altından yayılıyor bu dalgaları hissediyorsun sanki yanakların geriliyor gibi oluyor bende işe yaramadı boşuna para boşuna eziyet

ne kadara maloldu ,kaç seans gerekiyor,istanbulda yapan varmı?

Üst Alt