Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulak içi görünmeyen bir cihaz satın almak istiyorum. Tavsiyeleriniz ne olur?

onurcemkarakoc

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba yeni katıldım aranıza.
İlk defa işitme cihazı kullanacak biriyim.

Kulakiçi görünmeyen bir cihaz satın almak istiyorum , bu cihazın sundugu fırsatlardan da yararlanmak istiyorum ( Akıllı telefonlarla bağlantısı vs.)

Bana gerek kalite gerek fiyat konusunda tavsiye verebilecek birileri olur mu burada ?
Yine bu tavsiye edilen cihazın eden kisi tarafında artıları eksileri nelerdir duymak isterim.

Elbet kalite olarak kulak dışı olanları tavsiye edenleriniz olacaktır lakin dedigim gibi dün düsünüp bugün almaya karar veren biri degilim ve bu konuda ciddi olarak KULAK İCİ istiyorum

Odyogramını gönderebilirsen, artıları/ eksileri konusunda yorum yapabilirim

üzgünüm henüz bir odyogram sahibi degilim.
Duyma seviyem hakkında yeterince sayısal veriye sahip degilim.
Sadece cok önceleri yaptırdıgım testte ince sesleri duymamda kayıp oldugunu kulaklık kullanmam gerektigini söylediklerini anımsıyorum.

hastaneye gıt. kbb doktoru senı odyo olcumune yollar.
sonra doktor sana nasıl cıhaz alman gerektıgını soyler yazar.
sonra ısıtme merkezlerıne gıder cıhaz denersın.

bastan soylıyeyım ısıtme kaybın ılerıyse kulak ıcı cıhaz sana olmaz.
ama ılk defa cıhaz alacak oldugundan senın ısıtme kaybın azdır kulak ıcı cıhaz alabılırsın.
bıde cıhaz takcam dıye hıııc uzulme. ınsanlar muzık dınlıcez dıye ısıtme cıhazından daha kocaman seylerı takıyolar dımı ama.

Üst Alt