Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulak içi görünmeyen bir cihaz satın almak istiyorum. Tavsiyeleriniz ne olur?

onurcemkarakoc

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Konuyu yeniden açıyorum kusura bakmayın ama bugun odyogramı aldım.

Herkese merhaba yeni katıldım aranıza.
İlk defa işitme cihazı kullanacak biriyim.

Kulakiçi görünmeyen bir cihaz satın almak istiyorum , bu cihazın sundugu fırsatlardan da yararlanmak istiyorum ( Akıllı telefonlarla bağlantısı vs.)

Bana gerek kalite gerek fiyat konusunda tavsiye verebilecek birileri olur mu burada ?
Yine bu tavsiye edilen cihazın eden kisi tarafında artıları eksileri nelerdir duymak isterim.

Elbet kalite olarak kulak dışı olanları tavsiye edenleriniz olacaktır lakin dedigim gibi dün düsünüp bugün almaya karar veren biri degilim ve bu konuda ciddi olarak KULAK İCİ istiyorum

WhatsApp-Image-2019-08-08-at-11.46.08.jpeg

Bonus soru : Askerlik muafiyeti için ne konumda olduğumu öğrenebilir miyim ?

kulaak ıcı cıhaz kullanabılırsınız. doktorunuz zaten yazmıstır sıze kulak ıcı. ısıtme kaybınız ılerı ısıtme kaybı olsaydı kulak arkasından baska carenız olmazdı.
resound sıemens otıcon wıdex markalarına bakın. tabı butcenızı bıraz zorlar daha cok ıslevlısı alabılırsınız verdıgınız paraya gore.
kulak ıcı cıhazlarla kulak arkası cıhazlar arasında kalıte farkı olmaz. kulak ıcı cıhazların kullanımı cocuklar ıcın yaslılar ıcın el becerısı ıyı olmayanlar ıcın onerılmez.
kulak arkası verılır bu dezavantajlı kısmına.
kulak ıcı cıhazlar kulak arkasına gore cabuk bozulur fıtrelerı fılan hep bakım gerekır.dome olanlarını ıstersenız bunlarda domelerı pahalıdır.
kulak ıcı cıhazların kalıbı pahalıdır.
kulak ıcı cıhazlarda daha az

Sanıırım marka marka gidip araştırma yapmak gerek.
GRAHAM BELL peki askerlik muafiyeti icin bir bilginiz var mı ?

Kulak içini önermem

Kulak arkası al minicik var

Askerlik edeceğini düşünmüyom

Heyette yazarlar

Seçeceğin cihaz senin kulak kanal şekline göre ufak oluyo olabildiğince

Kimse önermiyor bunu anlıyorum sebepleri gayet makul sebepler evet ama dediğim gibi kulak arkası istemiyorum.
Askerlik için keşke net bilgiye sahip birileri olsa da aydınlatsa bizi.
Sanırım gidip işitme cihazı satan yerlere bakmadıkça bir sonuca varamayacağım.

kulak ici cihazlarla anlama daha iyi olmali. cunku hoperlor kulak kanalinda.bizim kulak arkasinda.

GRAHAM BELL yok cnm bildiğin gibi değil

Oteki daha iyimiş az bişi denedim ogün farketti uzun süreli denesem iyi olucak:D

ben de basitce boyle düsündüm ama bilmeyince susayım dedim :)

ben hic kulak ici kullanmadim ama kulak ici cihaz kullananlar geneli demiyim epeyisi boyle soyluyor.
bide psikolojik olarak cihaz kullanmaya hazir olmayanlar icin iyi secenek kulak ici.
bide arkadasin azbi kayibi var. ilk alacak. iyi bir kalip yapan odyometriste denk gelirse daha rahat eder kulak iciyle.

GRAHAM BELL işlh memnun kalır ama algılama işi olmucak pek ses gelcek sadece benim şikayet böle senelerdir kulakiçi takıyom hayırlısı artık

Benimde azdı başlarkene :) odyocu bıktıydı gidip gelmemden

30larla başladı ortaokuldaydım

Çift olunca zor oldu tek taktım kaç sene

Karşıda komşumız var sağ13sol kulak 17db kadın anlamıyo imrendim ona :D

O kadar kayıpta iyi anlardım ben olsaydı okadar:)

Kulakiçi cihazlar dikkatli bakılmadıkça görünmüyorlar zaten. Hangi marka alacağın sana kalmış ben earnet kulakiçi cihaz kullanıyorum ama forumda pek memmun değiller sanırım. Genellikle oticon marka cihaz öneriyorlar

mazino

earnet ile cihazın uygulama gibi özellikleri var mı nasıl bir kullanımdasınız
avantajlarını rica etsem söyler misiniz

Kulak içi gayet kullanabilirsin iyi bir ayar ile rahat edersin kulak arkası için şu an kullanmana gerek yok.

Üst Alt