Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulak içinden kulak arkasına geçicem. Seslerin garip gelmesi normal mi?

uğuracar

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
6.5 yıldır phanak certana kulak ici cihaz kullanıyorum. Işitme kaybım artti kulak arkası kullanmam gerekiyor starkey, siemens, phonak denedim sesler kullandigim kulak içi cihazimdaki gibi gelmiyor. Sesler metalik ,Yankili ,boğuk geliyor kulağımdaki kullandığım gibi doğal alamıyorum Hatta kullandugimla ayni ayari yaptilar sesler az ve boğuk geldi. iki farklı yerde alışacaksın dedi. Kulak içinden kulak arkasına gecèken bu sorun olurmuş 1 ayda alışırsın dediler. Siemens pek lgilenmedi, git phonak dan al dedi halbuki 48 kanallı cihazlardan denediler. Phonak aeduo v70 ve bolero v70 denedi. Yani denediklerimde oldukça iyi cihazlar. Bu seslerin farklı duymam normal mi

Cihaz değişimi bazen ses algısında farklılık yaratır. İşinin uzmanı birisi yaparsa bu fark ciddi olarak azaltılabilir. Yolun düşerse Kadıköy Duysel'e uğra. Bir de onlar denesinler.

Teşekkürler Mehmet Bey benim aklımda da duysele gitmek var. Çoktan gitmiş olurdum da duysel in içinde merdiven var, bende merdivenleri çıkmakta epeyce zorlaniyorum ama yinede gidecem

Merhaba uğuracar kanal içinden kulak arkasına geçtiğinde çok sıkıntı yaşamazsın sadece ses rengi değişik gelmiş olabilir. alışılagelmiş bir ses tonu var [FONT=sans-serif]Phonak ses tonuna alışan diğer cihazlara alışması biraz zaman alıyor bu cihaz denediğin yerlerde birde kendine kalıp yaptırarak cihazları denemeni tavsiye ederim.[/FONT]

kardeş aynı durumdayız bende bir çok cihaz denedim phonak da karar kıldım.1-2 ay alışman lazım seslere başta çok sıkıntı çekmiştim şu an biraz daha iyiyim.kulak kalıbı çok önemli yumuşak kalıp yaptır.

Üst Alt