Bir kaç önce kulak kalıbı yaptırdım.ölçüyü aldılar yaptılar 25 tl'ye taktım dedim bu ötüyor.bu sefer istanbula gönderdiler yeni kalıbı yine ötüyor dedim yapacak birşey yok dediler halbuki diğer kulak kalbım ötmüyordu son seside açsam.neyse öten kısma taktım bir kaç gün sonra mimiklerimle kulağa batmaya başladı dedim batıyor kestiler kesince sesin kalitesi düştü vertikasyon(hava boşluğu) açtırmıştım kesince o kısımda gitti neyse yine batınca yine kestiler bu sefer sesin kalitesi tamamen gitti.kalıbı kullanamıyorum.tekrardan yaptırıcam.
sizce kulak kalıbını en ucuz ve kaliteli neresi yapıyor.Balıkesir istanbula gönderdiği için kargo parası pahalıya geliyor.kendi yaptıklarınıda çöpe attım.tavsiyeleriniz ve neye dikkat etmeliyim.
birde gözlük tipi cihaz için nereye gitmeliyim.istanbul yada izmirde tavsiyelerinizi bekliyorum.gittiğimde kulak kalıbını hemen yapmaları ve ellerinde gözlük tipi cihazı deneyebilceğim biryer arıyorum.
sizce kulak kalıbını en ucuz ve kaliteli neresi yapıyor.Balıkesir istanbula gönderdiği için kargo parası pahalıya geliyor.kendi yaptıklarınıda çöpe attım.tavsiyeleriniz ve neye dikkat etmeliyim.
birde gözlük tipi cihaz için nereye gitmeliyim.istanbul yada izmirde tavsiyelerinizi bekliyorum.gittiğimde kulak kalıbını hemen yapmaları ve ellerinde gözlük tipi cihazı deneyebilceğim biryer arıyorum.