Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulak kalıbı hortum değiştirme esnasında yapıştırılıyor mu?

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
286
Reaksiyonlar
259
arkadaslar hortumunuz degistirilirken yapistiriyormu odyocu
bugun degistirttigimde yapistirmadi neden ola :confused: yapistir diye israr ettim eski hortum cikmalarinda kalip ayrildimi ziiii ziiiii oter sinir katsayimi yukseltirdi meret ondan israr ettim ben yapistirmiyorum dedi tecrubeli birine benziyodu
simdiki halde otmuyo ama ileride oterse japonlamayi dusunuyorum
sizlwer ne yapiyorsunuz ahali:)

benim de son yaptırdığım kalıplarda hortumlar yapıştırılmamış. bir sorun yok bence. hatta daha iyi, çünkü temizliği daha kolay oluyor. zamanla hortum sertleştiği zaman cihazın boynuzundan çıkarmak mümkün olmuyordu. oysa şimdi sadece kalıbı hortumundan çıkarıp sbunlu su ile yıkıyor ve kurutup tekrar takıyorum.

Kalıbın yapıştırılmasının amacı; cihazı kalıptan tutup kulağınızdan çıkarırken kalıbın hortumdan çıkmamasıdır.. Sevgili Shukufe siz de tecrübeli bir cihaz kullanıcısı olarak kalıptan tutup çıkarmıyorsanız yapıştırmamasında sorun yok.. Ama ilerde hortum sertleştiğinde kalıptan daha kolay çıkmaya başlar, hatta kalıbın ucunda içerde görünür.. Bu duymanıza olumsuz etki etmezse onda da sorun yok...

bu kalip yapistirilmamasi iyi degilmis arkadaslar
otme filan yok yokta ben gibi kalip aldirma fobisi yuzun den 5 yildir ayni kalibi kullanan biri icin hic degilmis:(
gecen ufak bir operasyon icin lokal anestesi esnasinda isitme cihazimi cikarmadim hemsireye doktorada soylemedim
oncesinden uyarmistim sizin dudaklariniza bakarak anliycam ne soylediginizi duymuyorum masgenizi indirirsiniz yada yazarsiniz bana birsey anlatmak icin diye
bir ara sesler gitti iyice eh nede olsa dudak okuyorum lokalde olsa herhalde kulaga tesir etti duymaz oldum dedim ama o ne
ameliyattan ciktiktan sonra ameliyat eldivenine baglamislar iste cigazin dediler:confused: ben bayilmadimki
ne zaman aldiklarini veya dustugunu o hengamede anlayimadim
yani isitme cihazimizi kaybetme yada yere dusurme ihtimali var kendim yapistiricam artik cihazda cok pahali:mad: yenisini almak icin

Üst Alt