Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulak kaşıntısının nedeni ne olabilir? Çözümü nedir?

Pluvia

Emektar Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
1
İki kulağımın içi çok kaşınıyo ne iyi gelirki cihazdan kaşınıyo galiba terliyo

@flora19
Bu sorunu zaman zaman bende yaşıyorum ve bu durumlarda kulağımdaki cihazı çikarttıp kulak içinin hava almasını saglayarak ter'i kurutmaya çalışıyorum fakat bu kaşıntı öylesine iç gıcıklayıcı oluyorki anlatamam, o zamanda pamuklu kulak çöpü ile kulak duvarlarını kurutmaya çalışıyorum.

Bu yüzdende mutlaka yanımda bir mendil içinde kulak çöpü taşıyorum. Sözün özü bu kaşıntı sizin dediğiniz gibi sanırım cihazdan dolayı kulak duvarlarının terlemesinden kaynaklanıyor.

Kulak zarınızda çökme olabilir.. Aynı sorun bende de vardı sonuç çökme çıktı

Odyocu dezenfektan vermişti ara ara böle oluyo hep cihaz yaptı içini kapatıyo kanaliçi benimki sirkeyle sildim geçse bari

Ankaraya gdnce artık hacettepeye gidim

cıhazı kullanma ıyılesene kadar. bırde kulak arkası alda kalıbını cok yıka.

Tv bakınca biri gelince takıyom mecbur shukufe çok gıcık valla sirke iyi gldi gibi

sırke kulak kalıbını asındırır bence. asıttır.

Kendi kulamı canım sildim:)

21de hacettepeye gtcem kbbye cihaz ayarıda yapıyolarmı

hacettepede cıhaz ayarı yas:)bılım adamı ıste docent doktor yapmıstı bana. hanı fayda edemeyecegın yerde zarar verme dusturuyla ayarladıgı cıhazla hıc ses duymadım. eve gelene kadar araba altında kalcaktım kendı sokagımızda:(

Yaa hiç anlamıyom dışardaken napcaksam ben bıktım valla hastanede mesela pazarda fiyat soruyom anlamıyom adamı 15mi 25mi nediyosa artık:)

Sol kulakta hava var sanki.içinde geçmedi daha:)

mıthatpasada GATASES var onlara gıt. yanılmıyorsam duvarda wıdex reklamıda gordum gıbı hatırlıyorum. orta yaslı bır bey benım hıcbır sekılde memnun olamadıgım phonakı ayarladmıstı orda. o kadar ucretınız dıye usteledım. dolastıgım yerlerde 50 lıradan tut 140 lıra ayar parası ıstemıslerı mendebur phonaka:mad:ama o bey ucret almadı. ılk defa boyle bı olay yasadım bunu da dıyım.

Yaa kim gönderdi derlerse bide ne diğim cnm adı ne oamcanın

bu olayı 3 4 yıl once yasadım. benı kımse gondermedı oraya. don dolas ısıtme merkezlerınden kusacak haldeydım ama pabuc pahalı cıhaz yuksek seslerle anamı aglatıyo ben desen cıhazı takmak zorundayım derken ayagım oraya goturdu ıste
gıt cal kapılarını senı kovacak degıller ya:eek:

Test yaptırdım hacettepede bugün ama cihazı ayar ypmadıhani yapıyolardı dışarda yptr dedi kötü dedi cihazın

flora19

zaten bel baglama onların ayarına demedımıydım sana. guzelım wıdex kotu degıldır:eek: sen bı antıpatı duydun cıhazına. artık oldur allah memnun olamazsın o wıdexten dermısım
ben phonax naıda ıcın kac ay cehennem azabı cekıp dondum dolastım:mad:calmadıgım phonaxcı kalmadı kapılarını. ama benı memnun eden olmadı hıc.
salla gıtsın su begenmedıgın cıhazı. bosa ayar parası verıp sınırlerını yıpratma derım.
gıt cıhaz dene. begendıgın bırını al kurtul. sınırlerıne gelecegıne cebıne gelsın:)

shukufe

Şimdi vermezki devlet:))5yıl olmadı kalıp parası verip kulak arkası demek istyorum.bide bana uygun dğlmiş kulak içi idare etcem 5yıla kadar bakım

Medikofar işitmeye yönlendirdi başak hanım varmış facede baktım kaliteli biyer ilgili birine bnziyor widex phonac smens var face sayfası sende gözat bir

Senin anlama dedi sorunun bende öle dedim duymada değil dedim cihazlı cihazsız test yptı

Yasemin diye bikadın

flora19

devletın verıgı:p valla ben cıhaza mecbur oldugum ıcın kendı paramla aldım bu chılıyı. napalım.hele oraya gıt bakalım ama ıse yaramazsa ınsanın ıcı oyle yanıyo kı bosa paralar vermeye.

Cihaz gzl cnm sesleri doğal bana uygun dğl kulak içi belkide

Büyük ortamlarda anlama yok hiç geçen korodaydım yandakini anlamadım sinema salonu kadar ortam düşün

Senle tanışalım birgün@shukufe :))

@shukufe
Aynen tatlım bide yeni bicihaz benimkide keşke kulakarkada deneseymişim pis odyocum denetmedi hiç bişi paragöz herif

Üst Alt