Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulak temizliği için önerebileceğiniz hesaplı ve güvenilir yerler var mı?

secoonder

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Belki çok önemsiz,gereksiz bir konu açtım ama...

Kulağımızın işitme kaybı kadar temizliğide önemli.Sık sık kirleniyor olması,cihazdan alınan verimi düşürebiliyor.O yüzden sık sık temizletirim.Hep değişik yerlerde temizletiyorum.90 lira para alıyor özel hastaneler.şöyle ucuz ve güvenilir yerler yokmu bildiğiniz ?

Güvenilirden kastımda şudur:Bir keresinde kulağını doktora temizletirken kulak zarı yırtılan arkadaşım olmuştu.
Ben(sosyal güvencesi olmayan biri olarak)Sizin önerceğiniz güvenilir ve hesaplı yerler varmı kulak temizliği için ?

kulak kalıbı kullandıkça kulağın içerisinde buşon dediğimiz kalıntıların oluşması doğaldır... bu da işitmeye olumsuz etki eder... kulak temizliğini mutlaka kbb uzmanı bir doktorun yapması gerekir ve bu da bir muayene ücretine eşittir... düşük muayene ücretli bir doktor varsa arkadaşlar yardımcı olabilir (!)....

cok dogru bir tespit sevgili antioksidan kulak kalibinin buson yapmasi
analog cihazlardan yarar goremeyince koklear implant oncesi buson seyrek olurdu o zamanlardan bi hatirami paylasayim
hep ozel doktoruma giderdim o temizlerdi kulak busonlarimi sonra bi paramin kisitli vaktinde devlet hastanesinde doktora temizlettim o zamanlar koklear implant yapilan kulagimda kulak gorevi gorebildiginden kulak deligi acik oldugundan o kulgimda temizleniyodu
eh temizlettik biriki gun sonra iki kulagim birden akmaya basladi sari sari
iki gozum iki cesme vizite parasini bulup bulusturup ozel doktoruma kostum baya bi antibiotik tedavisinden sonra iyi oldum vizite parasi ugruna
kulak temizligimi hep hangi doktora gidersem devamli o doktoruma yaptiririm artik

gokce sen koklear implant kullaniyorsunya sen niye buson temizletiyosunki anlamadim:confused:
koklear implantta kulak yoluyla deilde kokleada elektrodlar araciligiyle duyuluyor

bencede haklısınız böyle bişey için paradan kesilmez.doktorunda sabit olması önemli bence dediginiz gibi.verdiginiz bilgiler iiçin tşk

Üst Alt