Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulak Zarı ameliyatı olan var mı? Varsa bilgi ve tecrübelerinizi paylaşın lütfen

Zamanın Ötesinde

Aktif Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
2
Arkadaşlar kulak zarı delik olan ve ameliyat olan var mı aranızda ? Eğer varsa ameliyattan sonra işitme sorunlarınız düzeldi mi ? Kulağınız eskisinden daha sağlıklı bir durumda mı ? Tecrübelerinizi ve alternatif tedavi yöntemlerini paylaşın lütfen :)

92- 93 yılında olmuştum . Ses işitme sorunu çözülmüştü . Uzun vadeli tedavi değil yaşadığım kadarıyla . Yine de 15 yıl boyunca pek sorun çıkartmadı . Sebep olan faktör üzerine tedavi yapılırsa memnunıyet fazlaca oluyor. Şu an diğer kulak için yama önerisi var . Teknolojı değiştiği için daha uzun süre randıman alınması mümkün .

*DORLİ* Geçmiş olsun öncelikle :) kulak zarınız delik miydi peki ? ben bir yerde kulak zarı deliğini kapatmak için silikon tedavisi olduğunu duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum.. bu konu hakkında bir bilginiz var mı ?

Akmalar sonucu kemikle beraber erime yapmıştı çözüm bulunamadı şimdi tekrar ameliyat denildi . Diğer kulak iş kazası sonucu hasar gördü . Tedavi için deri parcası alınıp oraya yama yapılırsa daha iyi olur denildi . Şu an askıya aldım Kbb işlerini , beklemedeyim .

*DORLİ* Allah şifa versin :) benimde 2 kulağımın zarı delik.. Sol kulak zaten Allaha emanet hiç duymuyor. tamamen kapalı ümit yok :) sağ kulak ise işitme kaybı %50.. ameliyat sonrası işitme kaybı daha da artar diye düşündüğüm için ameliyat olmuyorum.. Korkuyorum açıkcası

Belli risk var tabiii . O uyarılar hepsi başımıza gelecek değil :) . Ameliyattan sonra ki ses farkını anladığın vakit buna değdi diyeceksin .
Eskiden kafada sargılar ve bezlerle uzun süre yatış vardı şimdi kısa süre de hastaneden çıkış veriliyor .

Üst Alt