Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulak zarı ameliyatı sonrası iş açısından rapor süresi ne kadardır?

L.kartal

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba,
yıllardır çektiğim kulak zarı sorunları neticesinde doktorum kulak zarı ameliyatı olmam gerektiğini söyledi. kemiklerdeki durumu ameliyat sırasında kontrol edip değişip değişmeyeceğine karar vereceklermiş. benim sorunum, 18 ay malulen emekliliğim sonuçlandıktan sonra yeni iş başı yaptım. ameliyat sonrası ne kadar bir süre raporlu olurum? hastanede ne kadar kalırım? kaç gün boyunca işten uzak kalacağımı öğrenmem gerekiyor. iş ortamının ameliyat sonrası sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum. doktorlar acaba kaç günlük rapor verirler. 3-5 gün mü, bir kaç ay mı? konuyla ilgili hiç bilgim olmadığı için tecrübesi olan arkadaşlardan bilgi alayım dedim.

18 ay malulen emeklilik nasıl oluyor anlamadım???...iş göremez ödeneği olmasın o?

deathless yok değil. devletin kanser hastlarına tanıdığı bir hak. tedavi süresince isterseniz sizi malulen emekli ediyorlar. çalışan tüm onkoloji hastları faydalanabilir bundan. gerçi ben bu günkü aklım olsa, malulen emekliliği hemen başlatmak yerine tedavi süresince rapor alıp devam ederdim. tedavi biteceğine yakın malulen emekliliğe başvurulması daha mantıklı. bu 18 ay bitince bütün sosyal güvenceniz sona eriyor ve maaşınız kesiliyor.

anladım çok geçmiş olsun kolay gelsin..

Üst Alt