Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulaklar da Gitti!

qunes

Üye
Konular
45
Reaksiyonlar
0
Önce karaciğer rahatsızlığım vardı bu siroz oldu. (halsizlik,yorgunluk şikayeti var.) Sonra kemik erimesi ve büyüme geriliği oldu. Böbreklerimden ameliyat geçirdim taş üretiyor. Katarakt ve Asigmat Şimdi de kulaklar 85 85 db ikisi de şimdi de cihaz takacağım. Ayrıca tam bir psikolojik çöküntüdeyim. Çünkü inancım,umudum, olumlu düşüncem yok artık olmaz da.. Halimize tabi ki şükrediyorum. Ama olanı kabul edicez, üzerinde çabalamayacağız demek değil. Olsa da artık çabalayacağım yirmi yaşında biriyim ve artık kaldıramıyorum.

kardeşim g.olsun hepsi üst üste gelmiş ama hepside sırayla tedavi olur..bende agrılarla sınavlara girip sınav kagıdımı teslim edip ordan acile gittiğim zamanları bilirim :D ama çok şükür iyiyim. şuanda ufa işitme kaybı var.. şükredip oturuyoruz sizin gibi arkadaşları görünce..kulak dışında hepsi tedavi olur sıkıntı etme kulakta sinirsel değilse oda iyi olur. her işte bir hayır var diyeceksin özel sektörde çalıyorum her iki yılda bir kpss girerim 80 puan alıyorum atanamıyorum :D bak şimdi kulaklar ilerledi 40 rapor aldık ekpss ile atanacak inş :D yani sende dersine ii çalış sınava gir atan memur ol kimseye muhtaç olma eminim sen üzüldükçe ailen daha çok üzlüyordurr onlarıda üzme ;)

sinirsel diyorlar. iki kulağa cihaz hiç hoş görünmeyecek:S afedersiniz yanlış anlamayın lütfen. zaten kusurlarım çok şimdi çok göze batacağım böyle.. şuan memur'um annem bile dityor ki memurluk gider şimdi diye o bile benim itiraf edemediğimi söylüyor.

gunes cıhazın cırkın gorunmesıne takma kupe takanlar var bızler cıhaz takmısız kımne
bıde duyarken kolay oluyor cıhaz takınca soylenenler guzel aanlasılıyor cıhazı takmassak ıste o zaman ınsanlar duymadıgımızı daha cok anlıyorlar
bı suru hastalık saymıssın allah sıfa versınde duymadıgını cok kafaya takmadan cıhazla duyabılırsın
ne guzel ısın var en ıyısı

bazen ailemiz bile bizi yalnız bırakıyor. sanki yeterince değilmişiz gibi... ne olursa olsun yalnızlık Allaha mahsus. tek sırtımızı yaslayacağımız yer Allah. Allahım sana bana tüm hastalara Şafi sıfatıyla şifa versin Rezzak versin.

memurmuşssun işte en azından coğu engelli arkadasın işsiz. memurluk nasıl gidiyo annen nşe öyle demiş:)

memurmuşssun işte en azından coğu engelli arkadasın işsiz. memurluk nasıl gidiyo annen nşe öyle demiş:)

işte kimse beni Anlamıyor ki,

takma kafana böyle şeyleri. cihaz görünse ne olur ki ? koltuk değnekleri ile yürüsen ne yapacaktın kardeşim ? hem onları saklama şansın bile yok. sana tavsiyem eğer görüntü olarak seni rahatsız edeceğini düşünüyorsan saçları biraz daha uzatırsın kapanır :)

inancım olumlu düşüncem yok artık olmaz da demişsin bunlar olmazsa KAYBEDERSİN!

Bak bu yüzden özellikle dedim halime şükrediyorum ama susmam gerektiği anlamına gelmez. Ayrıca saçlarımı uzatamıyorum; çünkü yasak:)

Üst Alt