Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulaklarımda sağlık sorunları var..?

mertcan01

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba fazla uzatmadan hemen konuya giriş yapmak istiyorum

kulagımda basınç hissediyorum konuşurken kendi sesimi aşırı derece duyuyorum bir yandanda çınlıyor karşı taraftaki kişiyi anlamakta güçlük çekiyorum. Kısık sesle asla konuşamıyorum yaklaşık 2 senedir böyle doktora gittiğimde bi tane ilaç yazıp gönderdi iltihap hehehe diyerek dalga geçer gibi. bi sonraki doktora gittigimde ise ses kaybıyla alakalı bir yere soktular kulaklıkla birşeyler söyledi bende anlamaya çalıştım daha önce neden gelmedin demişti oda ilaç verdi lakin geçmedi

arkadaşlar lütfen yardımcı olun elbet ki bu duruma düşen birisi vardı şimdiden teşekkür ediyorum

mertcan01 arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Şimdi anladığım kadarıyla yüksek sesle konuşuyorsun sürekli olarak bu durumda bendeki gibi kulak zarlarında kireçlenme olabilir kardeşim. Seni soktukları yer odyolog işitme testine sokmuş seni ; ancak işin tuhaf yanı işitme testinden sonra ilaç yazması. İşitme testi kulakta ki kaybı anlamak için yapılır. Yapman gereken sağlam iyi bir devlet hastanesinin kulak , burun , boğaz bölümünden iyi bir kulak doktoruna randevu almak olacaktır. O doktor iyice baksın ilaçla geçmedi dedin bu durumda işitme cihazı gerekebilir kalıcı birşey ise. Ama muhakkak önce sağlam bir kulak doktoruna gitmen gerekiyor. Tekrar geçmiş olsun. Allah şifa versin

işitme testini buraya bi atarmısın.Stres yapma kendiliğinden geçecektir sabretmen lazım tedavisi henüz yok bunun benim bir defasında kan sulandırıcı iğne ile geçmişti.Sonra bir kere daha aynı şekil oldum bu kez doktor iğne tehlikeli diye yapmamıştı.Bir süre sonra kendiliğinden geçiyor.İlk günler gitmiş olsaydın kortizon veriyolarmış işitmen geri geliyormuş bende bunu yeni duydum.

Yanıtlarınız için teşekkür ederim yarın hemen bi doktora gideceğim. Kulaklarımı yıkatsam acaba bu durum çözülebilir mi arkadaşlar ? Banyodan çıktığımda kulagımda hala kir oldugunu görüyorum sanki başkası banyo yapmış gibi.. Ve sürekli kulaklık kullanıyorum

Kardeşim sen bir doktora git ne olacağına o karar versin. yanlış bir yönlendirme yapmayalım seni. eğer tıkanma varsa zaten önce bir damla yazacak sana damlanın ardından yıkatırsın. ama iyi bir doktora görün önce.

Arkadaşlar öncelikle selamlar tekrardan, bugün hastaneye gittim sıramı aldım kulağımı yıkatmam gereken birşey söylemedi 1 tane burun spreyi ve 2 tablet antibiyotik yazdı. Sabah akşam olarak kullanmam gerektiğini söyledi. Kulağımda enfeksiyon olduğunu söyledi doktor bakalım 15 gün sonra tekrar gideceğim ilaçlar bittikten sonra

Üst Alt