Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulaklık sorunu...?

azizkanmaz

Aktif Üye
Konular
156
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar yeni bir kulak aldım kasaya takıyorum ses hala hoparlörden geliyor yalnız hoparlörün fişini kasadan çekince kulaklığa ses geliyor ben diyorumki hem kulaklığa ses gelsin hem hoparlöre yani fişleri çıkartıp takmak zor oluyor böyle bir yöntem varmı

arkadaşlar kulaklığın mavi fişini hoparlördeki ufak deliğe taktım ses kulaklığa geliyor mavi fişi çekince hoparlör devreye giriyor buraya kadar çok güzel az önce msn de görüntülü konuşma yaptım benim sesim karşıya gitmiyor karşıdakinin sesi kulaklığıma geliyor sorun nedir acaba acilllllllllll cevapppppppppppp

arkadaşlar ses ve görüntü kurulumu var ona baktım orda varsayılandı yalnız realtek devre dışıydı bende özeli tıkladım ve realtek aktif oldu bakalım msn de karşı tarafa ses gidiyormu sonucu yazarım

kimse cevap yazmadığı için ben yazdım

arkadaşım ya hoparlörden ses çıkar yada kulaklıkdan, resimde gördüğün gibi arka panel ve ön panel var senin kasanda da varsa ön panelde hat girişi orayı kullanırsın kulaklık ve mikrofon için.

44464540.png

msnden

Araçlar >> ses ve görüntü kurulumu

yap bakalım bi herhangi bi sorun varmı

bazen msnde sorun oluyor, dün biriyle msnde konuşacaktım onunda görüntüsü vardı, sesde sorun oldu

1-2 gün sonra tekrar dene :)

msn de sorun olabilir doğru bilsayarda ses kaydedici var ses ordada yok yani sesi kaydedeceğim ordada yok

arkadaşlar bu sabah format attım pc dedim belki virüs ten öyle olmuş ama yine olmadı SES ÖZELİKLERİ İNSAN SESİ DONANIMI SINA TIKLIYORUM İLERİ GİDİYOR ORDA KONUŞURKEN IŞIKLAR AŞAĞI YUKARI GİDİP GELMESİ LAZIM olmuyor kulaklığın iki tane fişi var mavi kırmızı onları kasanın arka paneline koyduğumda kulaklık çalışıyor yalnız ses dışarıya veriyor geçenlerde kulaklığın mavi fişini hoparlörün deliğine taktım karşıya ses gidiyordu karşının sesi de geliyordu offffffffff bi cevapp realtek ac97 audio confiricaton var ingilizce Imageshack - adszkj.png

başka kulaklık bul dene çalışacakmı, çalışırsa sorun kulaklığında ama oda çalışmazsa sorun hat girişindedir.

Kardesim bendede aynı sorun vardı ama çözümü çok zor sanıyordum megerse çok kolaymış ben 3 gün ugrastım ama 5 sanıyelik işmiş :D denetım masasına giriyoruz Realtek HD Audio Driver indirRealtek HD Audio Driver diye bişey yazıyor kardesım işte sorun bunun olması bunu kaldırıyoruz sorun tamamdır :D hadi kolay gelsin

Üst Alt