Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulaklıktan ses gelmiyor

niran

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
diz üstü bilgisayara kulaklığı taktığımda sesi ordan dinliyordum önce.sesi dışarıya vermiyordu. ama şimdi takıyorum olmuyor.bilgisayardan geliyor ses.bunu düzeltmem için ne yapmam gerek?bu işi anlayanlar yardımcı olur musunuz?realtek high denilen hoparlör sistemi bilgisayarın programlarında var ama masa üstünde yok.

Ses komutları
Oradaki programlardan bakın kulaklık seçimi yapınız

Kulaklık da sorun yok değil mi
Başka bir cihazda deneyiniz kulaklığı

kulaklığı taktığımda jak takılı ya da çıkarıldı gibi bilgi de veriyordu.onların hiçbirisiyok

Lütfen o bilgisayara başka bir kulaklık ta deneyiniz

kulaklığı taktığımda jak takılı ya da çıkarıldı gibi bilgi de veriyordu.onların hiçbirisiyok

böyleyse durum, bilgisayarınız kulaklığın takılı olduğunu algılamıyor demektir iki sebebi olabilir:

1) Kulaklığın Bilgisayara takıldığı yer (Jak girişi) bozulmuştur servisin görmesi gerek.

2) Kulaklığın ucu deforme olmuş olabilir başka bir kulaklık deneyierek test edin.

bana 1. olasılık daha yakın geliyor.

başka bir kulaklığı da denedim olmadı,maalesef. belki de dediğiniz gibidir,bilemiyorum. başka bir yolu var mı acaba?

höporlerden ses dinliyorsanız ses sistemi sağlamdır yani kulaklık takmadan bilgisayar kendisi ses veriyorsa müzik filan duyabiliyorsanız ses kartında ve programda sorun yok,
tek çare teknik servis malesef garantisi süresi varsa halledeceklerdir.

bilgisayarın ses sisteminde sıkıntı yok. sadece jakı takınca sesi kulaklığa vermiyor.haklı olabilirsiniz.baktırmak gerekir.acaba başka türlü yapılabilir mi merak ettim.ayarlardan v.s... teşekkür ederim

Üst Alt