Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulakta Basınç hissi var..?

yunus.emre

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
sevgili arkadaşlar benim sol kulağım total vaziyette doğuştan geliyo zannediyoruz gerçi küçükken ateşli hastalık geçirmişim ve beni muslugun altına sokmuşlar o derece yani her neyse sağ kulağım ise 1 hafta öncesine kadar normaldi geçtiğmiz çarşamba sabah kalktığımda kulağımda bir doygunluk ufak bir basınç ve işitmede her seviyede aynılık hissi ile uyandım bunun hemen öncesinde üst solunum yolu enfenksyonu geçirdim ve acilde 2 tane serum yedikten sonra ayağa kalkabildim ve Croxilex denilen 1 mg lik antibiyotik kullanarak düzeldim fakat antibiyotiğin bittiği sabah bu can sıkıcı olay ile karşılaştım hemen bir özel hastanede (devlet hastanelerine güvenmediğimden) kbb muayene oldum ve işitme testine sokuldum allaha şükürler olsunki işitme kaybım çıkmadı. ve herhangi bir ortakulak iltahabı kulak zarı ve kulakta kir gibi bir problemle karşılaşılmadı. ve doktor 1 tane burun spreyi ile beni uğurladı. bu arada bende sinüzit var ve burnum hep dolu ama hiç akmaz. gel gelelim bu spreyi 4 gün kullandıktan sonra kulağımdaki basınç, doygunluk ve işitmede aynılık hissi devam edince başka bir özel hastane doktoruna gittim o da inceledi ve odyometriye soktu yine şükürler olsunki işitme kaybım yoktu o da üşütmeye bağlıdır deyip cirsus denilen bir burun açıcı ilaçla beni gönderdi. internette ani işitme kaybı denen şeyi okuyup belirtilerininde bende oldugunu görünce çok korktum ve doktora bunu sordum o da sende öyle bişey yok dedi. 2 gün o verdiği ilacı ve spreyi birlikte kullandım fakat hala kulağımda bir iyileşme olmadı ve 1 hafta daha bu ilaçları kullancam bir düzelme olmazsa profersör'e özel muayene olcam durum bundan ibaret arkadaşlar kusura bakmayın biraz uzun oldu. Fakat şuanda

kulağımdaki sorun;
dolgunluk veya doygunluk
hafif bir basınç
işitmede aynılık yani yüksek bir yere çıkarızda kulağımız tıkanırya öyle bir his
baş dönmesi yok

bu durum beni çok rahatsız ediyo ve hiç açılmıycak gibi bir hisse kapılıyom şuanda 1 hafta oldu.

arkadaşlar bu arada benim kulağım 7/24 çınlıyo şöyleki bu çınlama sadece kulağımı kapattığımda duyduğum bir çınlama ve beni uyurken vs hiç rahatsız etmiyor.

kardeşim rabbim şifa versin.Anlattıklarının aynısı başıma geldi sol kulağımı ateşli hastalık sonucu kaybettim.Sağ kulağına çok iyi bakmalısın.Çınlamadan sonra baş dönmesi oldu mu hiç bugüne kadar? Tuz kullanmamaya çalış alkolden sigaradan ve de en önemlisi stresten uzak dur. Hangi doktora gidersen git sana hiç birinin faydası olmayacaktır.Bunu yaşadığım için biliyorum.

baş dönemsi allaha şükür hiç yaşamadım ama yaklaşık 10 gün geçti şuanda iyiyim açıldı gibi kulağım

bir kulakta isitme kaybi olunca tabiiki en ufak seyde iciniz hopp edecek. hava yollarida isitmeye baglidir, tarif edemem doktor gibi ama:eek:sizin gittiginiz doktorlarda bi alemmis sindik:padamin sinuziti var iste, bu tikaniklik ondan oldugunu soylerseniz olursunuz dimi:mad:ellerine dusunce caresiz onlar doktor diye verdikleri kokarca ilaclari kullaniriz:mad:
siz olur olmaz spreyler filan kullanmadan usutmemeye bakin. sinuzit bu tikanikligi yapar. hatta iyi bi sinuzit tedavisi olmazsaniz bu sizin basiniza cok is acar. beyin bile zarar gorebilirmis sinuzitten.

hayır allaha şükür sağ kulağım sağlam

haklısınız kış havası mahfediyo

Üst Alt