Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulaktaki kemikçiklerin hasarı için ameliyat olan var mı?

egos66

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
iyi günler arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi iltihaptan dolayi veya kireclenmeden dolayi kulak kemikciklerinin biri veya birkaçı islevsiz olan ve bunun için ameliyat olup kemikcigin yerine herhangi bir parça takılmış olan varmi ??? Kisacasi herhangi bi sebepten dolayi orta kulak ameliyatı olup kulak kemikciklerinin yerine bi parça takılan varmi ? Bnm ameliyat başarısız oldu sizin deneyimlerinize ihtiyacım var

Yokmu arkadaşlar ya ? Eksploratif timpanoplasti diye geçiyor ismi?

merhaba nerde ameliyat oldunuz benim kardeşim oldu ve iyi geçti çokda güzel duyuyor zeytinburnundaki ermeni hastanesinde oldu doktorun ismini unuttum ama uzmandı bu konuda bende muayene oldum yuzde 80 garanti veririm dedi ama ben olmak istemedim çünki bundan önce üç büyük hastanedeki uzman doktorlar ameliyatı önermedi tamamen duymadıgın cihazların faydasıda olmadığı zaman istersen ameliyat ol dediler...

Erciyes ünv 'de olmuştum 2014 'te ... Çok sevindim kardeşinizin adına yalnız ben ameliyattan sonra dikkat etmediğimden midir yada vucüt kabul etmedi parçayı belki bilemiyorum, çünkü daha önce olmayan iltihapla mücadele ettim baya...Özel mesaj attım cvp yazarsanız çok sevinirim

Üst Alt