Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulaktaki uğultuyu bastırabilecek işitme cihazı önerir misiniz?

oflu_semih

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba sol kulagımdan ameliyat oldum hem işitme kaybım çogaldı hemde aşırı ugultular basladı uğultumu baştılabilecek cihaz ne alabilirim sağda kanal ici cıhaz kullanıyorum

o ugultuyu bastiracak sozde cinlama onleyici:pdenen ne naneysede senin konusma anlamani bozabilir. bana oyle olmustuda. hic kullanmiyorum o programi.

durupdururken gurultu dinleyerek cinlamami otelenir. bisey degil ugultu cinlama belki susar dedigin yerde bu musibetimi dinlicen.

hemen hemen butun markalarin var o goz boyama programi. istersen dene ama kulakta durmadan gurultu iste

shukufe

anladım ilaç yolunu denicem ozamn anlaşılan dertsiz başıma ameliyat olarak dert açtım önceden az duyuyordum en azından cihaz kullanmıyordum ugultu falan yoktu neyse cvp için saol

ben betaserc kullanıyorum canıma cok yetınce bı muddet lakın faydası dersen ehh ıste psıkolojık olarak hanı bısey yaptımda ıyı geldı gıbısıne daha ıyıymıs gıbı oluyorum

usutmekten bılhassa grıp nezle olaylarından olabıldıgınce kacınıyorum hava cereyanına klımaya maruz kalmamak ıcın dıkkat edıyorum sende bunları goz onune alırsan daha rahat edersın

shukufe
bana iki ilaç verdi doktor üç ay kullan dedi basladım bakarım insallah azarır ugultular

Fulya83
benim uğultu sebebim ameliyatta dolayı işitmem yitirdim ondan dolayı uğultu oluyor yoksa daha önce ne cihaz nede ugultu falan vardı doktora gittim ilaç verdi kullanıp bakıcam cvp için saol

shukufe
şimdi baktım betaserc birde opemin vermiş doktor

shukufe kulaktaki sesi bastırabilmek amaçlı mecbur ses verilir ama düzenli olarak kontrole gitmen gerekir tinnitus bu ses alışacağı için arada bir yükselttirip arada bir azaltırman gerekecek sürekli tek ayar kullanırsan haliyle o ses seni rahatsız edecektir.

kulak cinlamasi herkesin ayni degilki samet bey. kimin cinlamasinin nasil oldugunu cihaz ayari nerden bilicekmis derim:)
kontrole gidipte sesleri degistirsen ne farkeder:(koklear implant cikarilan kulaktaki cinlama offf beynimin taaa dibinden dudukler otuyo:(
cihazin verdigi ari viziltisi ne yapacak dermisim. bide konusulani daha az anliyosun.
neyse odyometrist degil cinlamayi ugultuyu ceken biliyo:(

@shukufe bana Ankara da odyoloji uzmanı lazım .ben ön[FONT=sans-serif]c[/FONT]eden istanbuldan almıştım.bir zamanlar İst'da yaşıyordum ama malesef şu an 700 km uzktayım ve bana en yakın ankara ve kayseri.özelden yazabilirsin.

nıye ozelden:)bıı suru yer var.mıthatpasada.selıs ısıtme cıhazları var.son cıhazım onlardan memnun mesut gecınıyoruz:)gatases var mehmet aksıt beyde orda calısıyor galıba.yankı ısıtme cıhazları var samet beyde usta odyometrısttır. ıdıstekı odyometrıstte ıyıdır.sec begen al.

Üst Alt