Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kullanabileceğim toplu ulaşım aracının saatinden dolayı her gün mesaiye geç kalmak..?

defne

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
oturdugum yerden işe ulaşmak için kulladıgım halk otobüsü 8.10 da geçiyo bu nedenle 08.00 olan mesaiye 15 dakka kadar geç kalıyorum dolmuş çok seyrek olarak geçiyo ve yürümemde çok zor 15 dakkalık gecikmem yüzünden sürekli savunmamı vermemi istiyorlar ihtar veriyorlar sürekli bi nevi sıkıştırılıyorum zonguldak belediyesinde çalışıyorum politikanın çok önde oldugu bi yer önceden izin verirlerdi artık vermiyolar kadroluyum ama başka çaremde yok işe gitmek için başkanlıkdan aleyhime bi yaptırım olurmu yapabilecegim bişe varmı bi hakkım defalarca savunmamda yazdım ama inatla dinlemiyorlar

Evet, kötü niyetli ise amirleriniz, bu gecikmeden dolayı hakkınızda işlem yapabilirler. Bence onlar bi adım atmadan siz bir dilekçeyle amirinize başvurun ve durumu belirtip ona göre düzenleme talep edin.

Eğer işe giderken "o" araçtan başka seçeneğiniz yoksa ve eğer 15 dakikalık gecikme için öğle tatilinde veya akşam mesai sonrasında 15 dakika fazladan mesaiyi kabul ederseniz; bence haklılığınızı savunur ve hiç bir zarar görmezsiniz.
Durumu anlatan bir dilekçe yazıp amirinize verin. Yazılı olarak cevap verilsin size. Eğer olumlu bir karşılık almazsanız, Valiliğe yazarsınız. Valiliğin gerekli düzenlemeyi yaptıracağından hiç kuşkum yok.

yazılı dilekceme geç kalma nedenlerimi engelimden dolayı yürümede bazı sıkıntılar yaşadıgımı ve kullanabilicegim halk otobüs tarifesindeki saatlerin altını çizerek başkanlıga verdim bi hafta sonunda yazılı cevapda dilekceniz incelenmiştir mesai saatlerine uymadıgınız anlaşılmıştır diye anlamsız bi cevap verdiler birde çalışdıgım yer yerel yönetim arkadaşlarım valilige yazdığımda başkanın bunun acısını bişekilde benden çıkartacagını söylüyolar :(

Başkan bu seçimde kaybede inşallah! :)

Şaka bir yana, seçimden sonrayı bekleyin isterseniz. Sonra gitmezse bu kişi, Valiliğe yazarsınız. Ki, kim ne derse desin hakkınızı aramalısınız. Burası hukuk devleti...

Üst Alt