Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kullandığım antidepresan ilaçlardan dolayı işyerimde sıkıntı yaşıyorum..?

neoplis

Üye
Konular
72
Reaksiyonlar
30
Arkadaşlar , ben ortapedik ve psikiyatrik özürlüyüm , kamu kuruluşunun birisinde çalışıyorum , iş yerimiz çok yogun bir yer olmadıgı için müdürümüz beni sıkmıyor. Aynı işyerinde lojmanımızda var. Ben psikiyatriden çok agır ilaçlar kullanıyorum. Masada uykudan gözlerimi açamadıgımdan müdürümüz lojmana gitmeme izin verip heyet raporu alıp birde onunla ugraşma dedigi için , hastanede doktoruma sorun yok diyordum. Ama yeni bir rapor almak için başvurdugumda teşisime ilaçla çalışabilen yazdılar . Ben ne yapmalıyım sizce ? Artık rapor mu alsam ?

Nasıl bir rapor almayı düşünüyorsun?

Heyet raporu 3 er aylık istiraat raporu varya o şekil. Içtigim haplar beni çok sarsıyor.

Ben bir tavsiyede bulunmak istiyorum(haddime midir bilmiyorum,değilse dikkate almayın)psikolojik rhatsızlığı olan kişi asla işten ayrılmamalı kısa bile olsa ,ki siz 3er aylık istirahatten bahsetmişsiniz.Bu tarz rahatsızlığı olanlar(ben de dahil)sürekli bir meşgale,uğraşı,iş vs. ile ilgilenmeliler,yoksa herşey çok boş gelir.Geçmiş olsun efendim...

tarelif;

bende ilaç kullanıyorum.arkadaşın dediği doğru bence 3 ay falan değilde en fazla yasal hakkın olan tatili değerlendirsen senin için daha iyi olur.

ama ilaçları sadece resmi tatilde içmiyoruz ki !

Bu konuda kararı sen vereceksin tabii ki. Ama, bence de, ne işten uzun süreli ayrı kalmak iyidir, ne de çektiğin sıkıntının üstüne üstüne gidip kendini zorlamak.

Olabildiğince sakin ve kontrollü şekilde idare etmeye çalışmalısın...

evet o tür ilaçlar çok sıkıntılı ama sadece yatarken alamıyomusun bendede aynı problem var sadece yatarken alıyorum gündüzde kullanmam lazım ama çalışamıyorum kolum kalkmıyodu bedenen çalışan biriyim o yüzden ya işi bırakacaktım yada ilacı. çok etkileyen ilaçları bıraktım diğerleriyle idare etmeye çalışıyorum veya az içiyorum hastalanıyorum ama ne yapayım kendi kendinin doktoru ol kendini rahat tut çok sıkıntı veriyo o ilaçlar.intiharın eşiğine geldim bir ara ilaçların verdiği sıkıntıdan sabır versin rabbim bigün iyi bigün kötü idare ediyoruz bülent beyin dediği gibi meşkale bulmalısın nedir hastalığı eğr sakıncası yoksa

Üst Alt