Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kullandığım ilaca çok fazla para ödüyorum!?

Poyraz_

Yasaklı Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
s.a dostlar yeşil kartlıyım sürekl kullandığım raporlu bir ilacım var tegretol cr-400 bu ilaca çok fazla katılım payı ödüyorum. bugün bu ilaca 75 tl para ödedim. bu ilacın ederi bu mu yoksa eczacı kafasına göre para alabilir mibenden ?? bu ilacın gerçek değerii nerden nasıl öğreniriz ????

Google yazdim çıktı ilaç 23 lira, küsurati da var

gul2011

ben 12 kutu aldım o zaman 276 tl yapıyor devlet bunu bir kısmını ödüyormuş o zaman uygun mu verdik acaba ???

POWER_

e devlete gir oradan sosyal güvenlik kurumuna tıkla. 4A/4B/4C muayene katılım pay sorgulamaya tıkla. Orada hangi eczaneden aldığın kaç lira ödediğin gözükür. Verdiğin para ile oradaki tutar aynı mı öğrenirsin

GSS ödeyenler ilac parasi veriyormu bilen varmi!

cankin

valla usta dedğin yere girdim bugün aynı eczaneden 2 farklı ilaç aldım sadece tek bir tanesi var ilaç katılım tutarı :11.94 tl yazyor nedemek bu acaba ???

birde dün girilen bir reçete var sanırım ilaç fiyat farkı :54 tl yazıyor ??

POWER_ yeşil kart ile ilacın tutarının %20 sini ödersin geriye dönük muayene ücretinde varsa onlarda artı olarak yansır örneğin kullandığın ilaçın etiket fiyatı 30 tl ise bir kutuda 6 tl ödersin.

POWER_

O ücretleri toplarsan (başka ücretler varsa da muayene ücreti gibi) onlar da gözükür. Sonuç olarak 75 liraysa yani ödediğin tutar kadarsa eczacının tahsilatı doğru. Hangi ilaçtan ne kadar ilaç fark ücreti alıyor bilemem. Verdiğin paranın sağlamasını yapabileceğin yol bu.

Misal ben en son 32 lira ödemişim toplamda eczaneye

cankin
eyvallah saol...

bende böyel çıkıyor ...

raporluysa hiç para ödememen lazım bi yanlışlık var 15 milyon para ödemen lazım son aldıgın ilaca göre e devletten bi bak ilacın raporlumu

Benim ilaçlarım da raporlu ama her seferinde 23.yada 25tl para alıyor benden eczane, muayene ücreti mi acaba ama bazen gidip yazdırmıyorum direkt istiyorum gönderiyor yine aynı şekilde ücret çıkıyor bazen 30tlde oluyor anlamadım şimdi kandırılıyor muyuz

kullandığım ilaç raporlu ve ithal ilaç valla bu hayatta eczacı olmak varmış devlet memurluğundan sonra yapılacak en güel en uygun iş eczacılık hem tatili bol hemde kazancı güzel....

Üst Alt