Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kullandığım psikolojik ilaçların yan etkisi ne zaman geçer?

Konular
31
Reaksiyonlar
0
Merhaba, mg ignis, mg prozac kullanıyorum 6 gündür.Baş dönmesi,mide bulantısı bide geceleri uyuyamama sorunu yaratıyor bende.Bu yan etkiler ne zamana kadar geçer?

1-2 haftaya geçer. ignis kullandığın halde mi uyumakta sıkıntı yaşıyorsun?

Evet ignis kullandıktan sonra uyku sıkıntısı çekmeye başladım.

Ignis uyku ilaci aslinda doktoruna tekrar gorun farkli ilac yazar ya da ilacin dozunu artirir

Bende paxera kullaniyorum ilk baslarda bendede mide bulantisi bas donmesi olmustu ama 2 haftaya duzelir sanirsam bende oyle olmustu.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kişiden kişiye ilaçtan ilaca hatta dozdan doz fark eder bu ilaca karşı gösterilen tolerans
ama çok sürmez bir iki haftaya düzelir eski haline gelir vücudun.
sonuçta ilaçlar ağır vücut ana etken maddesine karşı bir tepki gösteriyor yan etkiler bu yüzden.
çok kafaya takma uzarsa süre doktoruna danış.

ilaçları kullandıktan sonra uyku sıkıntısı çekmeye başladım.Bir yıldır gidiyorum doktora kekemelik için gitmiştim anksiyete teşhisi koydu bir yıl sonrada paranoid şizofreni :D

uyku sıkıntısı çeken bir paranoid şizfreni hastasına cedrina iyi gelebilir. akşamları yatmadan bir saat önce alıyorum ben .
bir saat sonra uykum geliyor.
tatlı tatlı rüyalar görüyorum :D

ilaç hem antidepresan özellikte hemde antipiskotik
mutlaka yarar :)

Üst Alt