Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kullandığım scooter arızalandı: Elektrik kesilmiş gibi fren yapıp duruyor

cesmeali

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba,arkadaşım.bende yürüme zorluğu çekiyorum.15 sene önce meyra ortopedia 412 scooter aldım.arızaları kendim yapmaya çalısıyorum..su an söyle bi arızası var.normal giderken fren yamış gibi sanki elektrik kesilmiş gibi fren yapıp duruyo..ve kontağı tekrar actıgımda 1metre hareket edip duruyo ...olduğum yerde kalıyorum.akülerde sorun yok ölçümlerini yaptırdım..gecen sene almıstım.bazen hiç birsey yokmus gibi davranıyo.yani hersey normal.bu beni tedirgin ediyo ve dısarya cıkmıyorum.
ben scooterı akü kablolar solo pg 24v 60 amper driverına kadar soküp soket ve oksit yapan yerleri temizledim.taktım 4.gün normal kulanıyorum.solo pg 24v 60 amp driver manuel kulanabilir miyim.?nasıl kontrol paneli takmalıyım onu calıstırabilmmek için...kafamda tasarladığım driverin baglantı semasını bulabilirsem kendim scooter için pcb (control kartını) basıp sürücü devresini calıstırmak istiyorum.
bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
saygılarımla Ali, Ayhan

Düzensiz akım verdiği için joistik kendini korumaya alıyor olmasın?

Benzer sorun bende akülerin son demlerinde oluyor. Özellikle hafif rampada oluyor. Aküler sağlam demenize rağmen yazmak istedim sevgili cesmeali.

Üst Alt