Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kullandığınız işitme cihazı hakkındaki deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar herkes kullandığı işitme cihazı marka model ve yorumunu yazabilirmisiniz?.

Ben EARNET nono2 dip kanal içi kullanıyorum 6 yıl oldu yüzde 42 işitme kaybım var . sıkıntı olarak aşırı terlediğimde ve kulak kiri hava deliğini tıkıyor o zaman problemim var normalde cihazımdan çok memnunum. rüzgarda ötme yapmıyor.

oticon chili kullaniyorum 5 yildir. hic bakima vermedim. pille hortum, kalip masrafindan baska hicbir masraf etmedim. odyoculari dinlemedenbu senin kaybina az deselerde bi denedigimde begendim. beni hic yaya birakmadi:eek:

duymamak kolay degil. durup durup yeni daha yuksek cikisli cihazlari almak istiyorum. cok pahali ama cihazlarda:(

isi olan, birde cihaz reklamini sagir taklidi yapip duyurmak icin yaziyorlar bence:)
ben forumu seviyor mehmet aksit beyin yazdiklarini takip edip faydalaniyorum. birde kendimce azda olsa tecrubelerimi paylasiyorum.
isitme cihazi kullanan cok baska forumdada hayattada.

Benimkide wideks dream serisi kulak içi cihazın kalitesi güzel sesi doğal ses mikrofonik değil aşırı seste geriye çekiyo kalabalık ortamda yararı yok bana koro gibi yerde yanımdakini anlamıyorum

Yeniden cihaz alırsam widekse bakcam

Kulak arkası modeline

Bide smense

Yaşınız, sosyal yaşantınız, kulak kanal yapınız ve işitme kaybı derecenize göre seçim yaptıysanız sorun yoktur en iyi cihaz kulak arkasıdır. neden peki sesler daha berrak ve anlaşılır şekilde duyulur. Gürültülü ortamlarda kişi konuşmaları daha iyi anlar. Sesin geldiği yönü tayin etme kolaylaşır, dinlemeyi kolaylaştırır, yorulmadan dinlemeyi sağlar. Sesleri daha net ve anlaşılır duyar. iki cihaz ile iki kat daha fazla duyar, dört kat daha fazla anlarız. ama kulak arkası daha sağlıklı verimlidir.

aktif bir sosyal yaşantısı olan kişiler, çok farklı ses ortamlarına girecekleri için özellikleri iyi olan kulak arkası cihazlar kullanmaları faydalarına olur. bu cihazlarda iyidir. naida s serisi . oticon go pro. Oticon ve Phonak'ı widexs sıemens

Üst Alt