Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kullanılmayan yıllık izin ücretleri emekli maaşını etkiler mi?

yomaz

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Belediye de çalışırken kullanmadığım 110 gün yıllık izin ücretleri mahkeme ile kazandım emekli oldum bu izin üçret emekli maaşı etkiler mi

Etkiler 110 günlük + 110 günlük maaş alırsınız.
yomaz
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yomaz
Tabi etkiler.
örnek : günlük yevmiyeniz 150 tl ise 110x150=16.500 tl eder ve aylık maaşınız tahmini söylüyorum 25 ile 35 tl arasında enaz artacaktır ama bunu mahkeme kararı ile sgk ya başvurarak tekrar hesaplattırınız.

Teşekkür ederim sgk toplu para alabilir miyim

Ayrıldığınız zamandaki, saat ücretiniz,sosyal haklarınızı Net ve Brüt maaşınızı bilmediğim için hesaplama yapmak çok zor Maalesef.. yomaz
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih bey ne kadar yansıma olur

Ümit bey belediye çalışırken 100 günlük yevmiye ile çalışıyor umdum ne kadar alırım

Ben belediye den emekli oldum 3 ayrı alacak davasını kazandım 1 davam toplam alacak 83 bin 2 davam 83 bin TL 3 davam yıllık izin alacağı 43 bin TL bu alacaklar emekli oldum emekli maaşını etkiler mi

Emekli maaş eksik olması

Tarafıma 01.01.2018 yaşlılık aylığı bağlanmış şu anda aldığım emekli maaşı 1.790tl kullanmadığım yıllık izinleri için mahkemeyi kazandım ve eksik yatan sgk matrahı ek ödeme olarak sgk hizmet dökümünü geçmiş teklar emekli maaşı hesaplanması için dilekçe verdim bir yükselme olurmu emekli maaşı da arkadaşlar

emekli maaşım doğru mu

SİGORTALININ
Adı Soyadı ÖMER T.C. Kimlik No.:
Doğum Tarihi :20.01.1980 Tahsis Talep Tarihi :4 / 2020
Cinsiyeti :Erkek Sektörü :Kamu
İşe Giriş Tarihi :01.11.1993 Toplam Gün Sayısı :4856
EMEKLİLİK ŞARTLARINIZ
Yaş Şartı Yaşınızın Dolacağı Tarih
Hizmet Yılı Şartı Sürenizin Dolacağı Tarih
Prim Gün Şartı Kalan Prim Gününüz

1 - ) 2000 YILI ÖNCESİNE AİT KAZANÇLAR

Üst Alt