Hiç bir sorun yaşamadığım, analog cihazım eskidiği için yenilemek istedim ,tüm dijitalleri denedim ,derin bir bunalım yarattı ben de, hiç birinin eski cihazımdan iyi olmaması .Üretilmiyormuş artık analog ,yarı dijitali verdiler denemem için o da gürültü önleyicileri benim tansiyonumu düşürüyor .Doktor çok nadir vakalar da rastlanan bir şey olduğunu söyledi ,her kulak kendine özgü seyredermiş, duymama yolunda .
Benim elim de kullanmadığım swift oticon 2 tane cihaz var ben de isteyene göndere bilirim .
Oticoncular alacaktı ayarlayıp ihtiyacı olana veriyoruz dediler .Kendi sitemin insanı faydalansın (oturan boğanın onayladığı arkadaşa gönderebilirim ) .
Çekmecelerinizi karıştırın, elinizde kalan cihazları paylaşalım, bu bir kampanya gibi olsun .Belki de var ben görmedim burada .
herkese selamlar ...
Benim elim de kullanmadığım swift oticon 2 tane cihaz var ben de isteyene göndere bilirim .
Oticoncular alacaktı ayarlayıp ihtiyacı olana veriyoruz dediler .Kendi sitemin insanı faydalansın (oturan boğanın onayladığı arkadaşa gönderebilirim ) .
Çekmecelerinizi karıştırın, elinizde kalan cihazları paylaşalım, bu bir kampanya gibi olsun .Belki de var ben görmedim burada .
herkese selamlar ...