Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kura ile atanacak olanlardan yeni rapor istenecek mi?

mehmet-41

Aktif Üye
Konular
83
Reaksiyonlar
41
arkadaşlar bir sorum olacaktı ömss kura için kayıt yaptırdım kurda kazanırsam atandığım kurum bizden yeniden rapor isteyecek mi çünkü 2001 tarihli sürekli vergi indirim raporumla kuraya kayıt yaptırdım atandığım kurum yeniden rapor isterse ve %40 altında rapor verirlerse durum ne olacak memurluğumuz yanacak mı riske girmek istemiyorum açıkçası çünkü yeni yönetmeliğe göre rapor oranları çok düşürülüyor % 40 raporum var şuan sizlerin görüşleri nedir bilmek isterim..

Yeni rapor istemeleri söz konusu olamaz, çünkü ilk müracaatı verilen raporla kabul ettiklerine göre yeni rapor istememeleri gerekiyor benim kanaatim bu.

insallah öyle olur başka yorumu olan var mı arkdaşlar

kurayla kaç engelli alınacak arkdaşlar

20 bin diye duydum tam olarak aslı nedir bilmiyorum.

20 bin diye duydum tam olarak aslı nedir bilmiyorum.

bende kuraya başvurdumanlamadiğim konu ais şifreyle girdim.şifremide değiştirdim.orda biz ne işlem yapacağız.

[FONT=comic sans ms][/FONT]Arkadaşlar ben de şahsi fikrimi söyliyeyim rapor ilk kaydın yapıldığı gün verdiğiniz rapor dikkate alınır yeni rapor isteme gibi bir durum söz konusu olamaz olsa idi bu işlemler yapılmadan bir süre önce bildirmeleri söz konusu olurdu böyle bir konu olmadığına göre rahat olun derim.
Ayrıca kura usulu ile yapılacak olan atamalarında aynı sene için alımlar söz konusu değilmiş yani gelecek yıl süreçlerine dağılım yapılacakmış buda benim duyduğum ve nekadar doğru olduğu bilinmez.[FONT=comic sans ms][/FONT]

arkadaşlar sonuçlar acıklandımı acıklandıysa nerden ögren bilirim kurra ile girdim lütfe bilen varsa yazsın merak ediyorum şimdiden çok tşkler

İşin gerçeği engelli olanın tekrar rapor istensede bir yarası olmaması lazım.
Ben her gittiğimde hangi sene olursa olsun raporumu alıyorum.

Devlet sahtekarları ayıklamak için elbette rapor isteyebilir. Yoksa bu ülkede parayı bastınmı bırak raporu Prof. Diploması bile verecek manyak bulursun!

Denetim denetim denetim her yerde şart. Demirel i yiğeni 5000 bin tl ye banka satın alabiliyorsa bu ülkede a dan z ye her şey denetlenmeli.
Sahtekarlıklara en ağır cezalar verilmeli...

-----------------------
Toplanarak elde edilen oranlarda kaile alınmamalı.
Adam bedeni bütün tansiyondan % 20 depreston %20 kıldan tğyden %20 alıp engelli oluyor.
Depresyonu olmayan varmı?

Tek bir engelden %40 ı bulamayan engelli değildir. Ondan sonra bu oranlar eklenebilir elbet.
Atıyorum adamın %40 oranı sabit engelidir. Üstüne ağır şeker hastasıdır. Bide tansiyonu vardır. Buna eyvallah!

Üst Alt