Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kura ile atandım ama rapor sürem doluyor. Ne yapmam gerek?

tuncays

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaslar 2016.1 kura ile meb e atandım engel raporum 2 yıllık ekim 16 da bitiyor benden yeni rapor istediler basvuru suresi önümüzdeki hafta doluyor yani rapor yenilemek mümkün değil atamada problem olurmu engel oranı düşerse memuriyet iptalmi olur bilgilendirirseniz cok sevinirim cok stres yaptım şekerim 570 lerde

İstemezler o anki durum aktif se sonrası şuan ilgilendirmez ilerde rapor yenilersen engel durumun yoksa bu sefer engelli kadrosundan normal kadroya atanıyorsun

bu gun evrakları teslim ettim ısrarla yeni rapor istediler resmen atamanı yapmayabilirim diye tehdit etti gezmedigim hastane kalmadı kimse 1 hafta içinde raporu yenilemiyor zaten osas hastasıyım 6 . 7 sonrasına uyku poliklinigi randevu veriyor benim raporun süresinin dolmasına birbuçuk ay var neden bu kadar ustume geldiler anlamadım

su an raporum aktif sürenin dolmasına birbuçuk ay var memuriyeti yakmazlar diyorsun kesin eminmisin

Üst Alt