Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kura ile atandım. Kuruma hangi raporumu vermeliyim?

Konular
8
Reaksiyonlar
0
mrb benim iki raporum %40 göz iş icin almıştım ikinci rapor psikiyatri ile göz bunuda aylik maaş için almıştım simdi ben osym ye sadec %40 olan ile başvurmuştum geçen kurada bende atandim iki raporumun tarihide surekli yani süresiz. simdi demem o ki raporumun %40 olani hastanede yok kaybolmuş sel alip götürmuş asli gibi olan var oda kirmizi müdürü okunmuyor acaba hangi rapormu versem sıkıntı olurmu şu aylık icin aldığım raporu versem yada nasil yol izlmemei tavsiye edersiniz
%40 olan raporumun asli mühüru silik olmuş yani mühür okunmuyor ama fotokoposi car asli gibi yaptığım sizce ne yapmam lazim ? acil lütfen

yorgunkul72 en son aldığınız raporu verebilirsiniz. Bir sorun çıkacağını sanmam

bu arada durum bildirir rapirunu ne için almak istiyorsunuz.

olurda isterlerse.. durum bildirir istiyorlarmis hani ayni oran degil sonuçta bu hakkim yanar mi ?

yorgunkul72 sistemde en son alınan güncel raporunuz
Geçerlidir ama bir sorun yaşamazsınız önemli olan %40 üzeri bir raporunuzun olmasıdır.

Ya osym ayni raporu verdim 40 olani ilk raporu verdim sonrakini vermedim nedeni işte dediğim gibi ibareler mevcut değildi

Üst Alt