Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kura ile engelli memur basvurusu ne zaman ve nasıl olacak?

AYAK

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar kura ile memur basvurusu icin ne gerekiyor ve nereye basvuruluyor ne zaman bilgisi olan varmi?

12 13 mayısta bulunduğun yerdeki aile ve sosyal yardımlaşma bakanlığı il veya ilçe müdürlüğüne baş vuruyosun,okul mezun belgen,raporunla ve kimlik tabi

allah nasıp ederse bende katılcam kuraya sansımız %1 rabbım ınsallah herkese nasıp eder

kuraya daha önce katilmıştım.

slm arakadaşlar ben daha önce kura ie
başvurumu yapmıştım gene
herhangi bir işlem yapacakmıyım

atanamatınız dımı valla bır mucıze olması lazım atanmak ıcın 1000 kadroya 20000 bin kısı basvuruyor nasıp artık :(:(

aile ve sosyal yardımlaşma bakanlığı il veya ilçe mudurluklerne basvuru okul belgen kımlık ve rapor sadece bunlar yetıyor yanı olemı

devran29;

ne 20 bini 2012 60 binden fazla kurraya katılan oldu aldıkları 1000 kişi toplam

2014 EKPSS de sadece kuraya kimler katılacak?
-ilkokul, ortaokul ve ilköğretim mezunu % 40 ve üzeri raporu olan engelliler başvuracak.

2014 Ekpss KURA başvurusı hangi tarihlerde yapılacak?
-EKpss ye sadece kura başvurusu için 12 Mayıs 2014 - 23 Mayıs 2014 tarihleri arasında başvuracaklar.

2014 EKpss kura başvurusunda hangi evraklar istenecek?
-Rapor aslı
-Diploma
-Aile bakanlığı bağlı sosyal hizmetler il müdürlüğünden alınacak Ön kabul ve Beyan belgesi
-Nüfus cüzdanı
-Ekpss kura başvuru formu

2012 ÖMSS'de kura kaydı yaptıranlar, 2014 EKPSS için ÖSYM bürolarına evrak teslim edecek mi?
EKPSS kuraya başvuracak engelli memur adayının eğitim ve engel durumunda bir değişiklik yoksa ÖSYM internet sitesinde, 2012 ÖMSS kura başvurusunda almış olduğu şifreyle sisteme giriş yaparak 2014 ekpss kura kaydını yenileyip, onaylayacaklar. Bu sayede yukarıda bahsedilen evrakları vermeyecek kura kaydını yapmış olacaklardır.

2014 Ekpss kura başvuru ücreti ne kadar?
-Ekpss kura başvuru ücreti 10,00 TL'dir. Kura için 12-23 Mayıs 2014 tarihlerinde ÖSYM hesap numaralarına yatırılacaktır.

hakkımızda hayırlısı gerçekten başvuran sayısı kaç bilen varmı geçtiğimiz yıl
ve bu yıl kaç kişi alınacak

Tesekr edrrim herkese arkadaslar :)Hayirlisi olsun insAllah.

bu sene en az 500 yüz bin kişi başvurur abı yok ya asla cıkmaz nerdee ben hıc ümitli degilim yinede allahtan ümit kesilmezz :(

İnşallah nasip başvuru yapıcaz ama 1000 kisi alıyor larsa 500 bin kişi arasında şans.

slm ardaş bende gecen hafta sınava girdim %77 rpoar var önlinas mezunm bende kura başvura biliyommu yardımederseniz serimim

RUÇAN;

arkadaş sınava girmişssin kuraya girenlerinde şansınımı azaltmak istiyorsun ? Lise düzeyi ve üstü kuraya katılamaz..

Son düzenleme:
arkaaslar peki bu kura ile kayit yaptirdiktan sonra sonucla ne zaman belli oluyor tsk ler

arkadas ben hıc umit etmıyorum bana cıkarmı allah bılır benım bu ıse cok ıhtıyacım var ınsallah butun beklıyenlere cıkar

Ben basvurdum internetten kaydima girdim yeniledim Arkadaslar tercihler nasil olucak ben ilk defa basvuruyorum

AYAK;

haziran ayı içinde bir tercih klavuzu yayınlanacak ona göre tercih yapacaksın yani kodlar olacak onları ösym,ye nin sayfasına gireceksin kendi şirenle girip

Guncelleme giris yapinca sifre yenileme mi oluyor kerem

Tskr fatih kura ne zaman cekilicek biliyormusunuz

Son düzenleme:
ayşe sen 2012 de ilk kurada kayıt yaptirmadiysan ve bu dönemde kayıt yaptirdiysan senin güncelleme yapmana gerek yok kuralar şu yeni kayıtlar bitsin 15 yada 20 gün içinde tercih klavuzu yayilanir biz tercihleri yaparız temmuz ayı içinde de kuralar çekilir diye tahmin ediyorum

günçenlenme de bazı bilgileri girdim bir sıkıntı dogar mı arkadaşlar .mı sal e posta adresi gibi

günçenlenme de bazı bilgileri girdim bir sıkıntı dogar mı arkadaşlar .mı sal e posta adresi gibi
başvuru işleminiz başarıyla tamamlandı diye yeşil işık yanıyor

merhaba arkadaslar %57 engellı raporum var ortaokul mezunuyum bu kura ıle secme devam edıyormu yoksa sona erdımı bılgılendırırsenız cok sevınırım.

15 Mayıs 2014 tarihinde başlayacak, 28 Mayıs 2014 tarihinde sona erecektir. 28 mayıs son levent

rigel cok tessekkur ederım ve ben ankarada yasyorum nereye gıtcem buna basvuru yapmam ıcın

Allah rızası icin bırı yardımcı olsun kura ıle devlet memurlugu alımı 10 tl yatırınca

Arkadaslar zıraat bankasına 10 tl yatırınca ınternet uzerındenmı bas vuru yapacagız ortaokul kura secımlerıne

2012 yılında başvurdun ise evet başvurmadın ilk kez başvuruyorsan başvuru merkezlerinden yapıcaksın kaydını

ilk önce aile sosyal politiklar müd.gitcen ön kayıt babul belgesi alcan....sonra bir liseye gidip kaydı tamamlıcan.. son 2 gün sanırım kaçırma başvuruyu istenen belgeleri biliyormusun

aile ve sosyal politikalar müdürlüğü ve sonra lise derken her hangı bır lısemı onu anlamadım

Üst Alt