Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şimdi ilk önce sizin yazabileceğiniz tercihleri seçmeniz gerekiyor. bunun için tercihleri tıkladığınız yerin bir üstünde tercih bilgileri için lütfen tıklayınızı tıklayıp sana uygun yeri açıyorsun.
solda en başta kadro kodunu göreceksin. bir sıkıntı olursa biz buradayız inşallah.
Aday islemleri sisteminde EKPSS tercihlerine esas mezun durumunda herhangi bir egitim bilginiz bulunmadığı icin tercih yapamazsınız. Bu nedenden dolayı tercih yapamiyorum sorun tam olarak ne bilgilendirebilir misiniz?
sevgili arkadaşlar tercihlerde size uygun klavuzu açarsanız daha az hata yaparsınız diye düşünüyorum. eğer yanlış bir tercih yaparsanız sistem sizi uyarıyor. merak etmeyin günceleme şansımızda var eylülün sekizine kadar. biraz araştırmacı olalım biraz bakalım sağa sola. armut piş ağzıma düş yapıyoruz sanki :)
eğitim güncellemesi yapması gereken bir arkadaş var sanırım evet Demeet sizin için eğitim güncellemesi gerekebilir bu konunun üstüne düşmelisin.
Arkadaşlar özel koşullar tablosunda 7225 kodu "güvenlik tahkikatının olumlu sonuçlanması" diyor sizce ne demek istiyor ortaokul mezunu biri başvura bilirmi?
yardımcı olursanız sevinirim teşekürler.
7225 tahkikat kodu demek senin ve aile bireylerinin hiç bir suçdan ceza almadıklarını gösteren belge yani yani adli sicil kaydının temiz olması demek malibey42
Eğitim bilgilerinde problem yaşayan arkadaşlar güncelleme işlemini siz yapamazsınız..Bulunduğunuz ildeki ösym bürosuna diplomanızla birlikte gideceksiniz onlar hallederler sıkıntı yok..