Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kura işlemlerinde Kadro Kodu ne demek?

leventdkm

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar bu kadro kodu ne oluyor.tercih yaparken kadro kodu hangisi oluyor

Cvp yazarmisiniz ltfn

Arkadaslar bilen biri cvp yazarmi ltfn

arkadaşım acele etme lütfen.

şimdi ilk önce sizin yazabileceğiniz tercihleri seçmeniz gerekiyor. bunun için tercihleri tıkladığınız yerin bir üstünde tercih bilgileri için lütfen tıklayınızı tıklayıp sana uygun yeri açıyorsun.

solda en başta kadro kodunu göreceksin. bir sıkıntı olursa biz buradayız inşallah.

Tmm dostum allah razi olsun.kafama takilanlar olursa yazarim buraya cok sagol

Aday islemleri sisteminde EKPSS tercihlerine esas mezun durumunda herhangi bir egitim bilginiz bulunmadığı icin tercih yapamazsınız. Bu nedenden dolayı tercih yapamiyorum sorun tam olarak ne bilgilendirebilir misiniz?

Ortaokul mezunlari sadece 999 1000 1001 bunlarimi secebiliyor

arkadaslar ilkokul mezunlari hangi kotlari seciyorlar yardimci olursaniz sevinirim

sevgili arkadaşlar tercihlerde size uygun klavuzu açarsanız daha az hata yaparsınız diye düşünüyorum. eğer yanlış bir tercih yaparsanız sistem sizi uyarıyor. merak etmeyin günceleme şansımızda var eylülün sekizine kadar. biraz araştırmacı olalım biraz bakalım sağa sola. armut piş ağzıma düş yapıyoruz sanki ::))
eğitim güncellemesi yapması gereken bir arkadaş var sanırım evet Demeet sizin için eğitim güncellemesi gerekebilir bu konunun üstüne düşmelisin.

tayyip arkadasim ilkokul kodlarini sordum sadece yonlerdir beni da sevaba girersin isde

tercih için tuşladığın yerin üst satırındaki seçeneği tıklarsanız ve oradan size uygun seçeneği seçerseniz işiniz kolaylaşır diye düşünüyorum

yapamam diyorsan senin adına yapabilirm yeterki yardım olsun dua et bana arkadaşım.

yahu bilmeyecek bişey yok arkadaşım orada görme engelli değilsen tıkla ve gör inşallah.

nasıl yardımcı olmamı istersin.

söylüyorum daha açık nasıl söyliiyeyim zaten kura için çok fazla seçenek yok toplam 200 tane bişey

güncellemeyi nasl yapabilirim ugrasıyorum ama olmadı tercih icin sadece bu sorunum var

slm kuraya girecek arkadaşlar .kura tercihleri başladımı

Arkadaşlar özel koşullar tablosunda 7225 kodu "güvenlik tahkikatının olumlu sonuçlanması" diyor sizce ne demek istiyor ortaokul mezunu biri başvura bilirmi?
yardımcı olursanız sevinirim teşekürler.

7225 tahkikat kodu demek senin ve aile bireylerinin hiç bir suçdan ceza almadıklarını gösteren belge yani yani adli sicil kaydının temiz olması demek malibey42

Eğitim bilgilerinde problem yaşayan arkadaşlar güncelleme işlemini siz yapamazsınız..Bulunduğunuz ildeki ösym bürosuna diplomanızla birlikte gideceksiniz onlar hallederler sıkıntı yok..

Üst Alt