Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kura usulü tercih yaparken alım sayısının fazla mı, az mı olduğu yerler avantajlı?

DİLEKREM

Üye
Konular
48
Reaksiyonlar
0
kura usulu tercıh yaparken eleman alım sayısının fazla oldugu yerler mi daha avantajlı yoksa az oldugu yerler mi bazı şehırler 30 bazı şehırler 1 alım yapıyor özellikle kamu hastane eleman sayısı fazla şu pipiriklerım yuzunden halen tercıh yapamadım :( yardım lutfen

bence fazla olan yerlerde şans biraz daha yüksek olsa gerek diye düşünüyorum

Öyle diyosunuz ama Herkes böyle düşündüğü için yine kurada çıkmak zor olur. Yani hayırlısı..

Puanın düşükse az olan yerler daha cok şanslı olabilir.

arkadaş kura usulü demiş dikkat ederseniz. bende kendi fikrimi söyledim bunda bi sakınca yok diye düşünüyorum. 30 kişinin başvurup kuradan 1 kişinin çekilmesi var örneğin birde 30 kişinin başvurup 5 kişi alınması var ben böyle bakarak söyledim fikrimi yinede herkesin kendi bileceği iş ben öyle dedim diye öyle yazacak hali yok ya herkesin kendi aklı fikri var

Hem az hem de çok olan yerleri yazalım...

7 tercihim az olan yerler diğer 8 tercihim alımı bol olan yerler olacak

şunu göz önünde bulundurmak lazım ilköğretim meğzunları öncelikli kura da ilk önce ilk öğretim meğzunu ve ortaokul meğzunları çekilecek kalan kadroyada ilk okul meğzunları çekilecek yanı alım sayısının fazla olduğu bölgeleri tercih etmek mantıklı bence ..

İnş. benim gibi çok ihtiyacı olanlara çıkar..

Üst Alt