Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lise normal bitirdim alttan dersim varmis haberim yoktu gittim diplomami almaya mudur dediki boyle boyle elime verdi tastiknameOrdan mecburen acik liseye 128 kredi ile basladim o zaman 144 le bitiyormus 2 sinava girdim 143 kredim oldu askere gittim nasil olsa bittirim derken hoop lise 4 sene oldu 192 krediye cikti lanet olsun dedim hala acik lise okuyom tamam ben sakinim....
Bu arada ben dün başvurdum EDİRNE aile ve gençlik merkezine gittim raporun aslı ve aslı gibidir onaylı fot. istiyorlar kimlik fotokopisi ve taahhütname imzalayıp bankaya 10 tl yatırdıktan sonra ösym merkezine ordada raporun aslı gibidir onaylı fot. istiyorlar ve diplomada yazan mezun olunan tarih mutlaka lazımmış bu kadar ben daha ösym de kayıt olamadım ama açık liseye dewam ettiğim için elimdeki son fot. taahhütname imzalarken vermişim mezaun olduğum tarihi bulduktan sonra kayıt işlemim bitecek