Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kuraya katılacağım. ÖSYM şifresini nasıl edinebilirim?

selocanlar

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
osym sıtesıne gırış yapmak ıstıyorum tc.soruyo,ok,sıfre soruyo,sıfreyı nereden alıcam,bu sıteden olayları takıp edebılmek için şifre istıyo,yardımcı ol kelebek

Daha önce ÖSYM kaydınız yoksa, ilk defa şifre alacaksanız aday başvuru formunun 20. seçeneğini işaretlediğinizde ÖSYM'de veriyorlar size.

Ama daha önce vardıda unuttuysanız Yalnızca güvenlik sorusu cevabını hatırlayan T.C. Kimlik Numaralı kişiler "Şifremi Unuttum" sayfası üzerinden şifre edinebilirler. diyor giriş ekranında.

bunuda hatırlamayanlar yine ÖSYM'den almalılar yeni şifrelerini...

kelebek ınternetten alınıyomu o şifre yardım et lutfen aday baş vuru formunun 20. ne demek ben kurayla gırecem,12,mayıs 23 mayıs arası,kayıt olmam lazım

ya sen neden cvp vermıyorsun kelebek 12 ,23mayıs kayıt: aday basvuru formunu çıkıntısını çıkartayım,sıofremı o zamanmı alayım,benmı dolduracam yoksa

Kuraya katılacaklar 12 Mayıs'tan itibaren başvuracakları için sizin şimdi birşey yapmanız gerekmez.

Benim 20. madde dediğim EKPSS sınavı içindi, kura için değil.

Üst Alt