Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kuraya katılacak arkadaşların DİKKATİNE! (UYARI!)

KKELEBEKK

Yönetici
Konular
468
Reaksiyonlar
195
Arkadaşlar en az lise dengi olanlar EKPSS sınavına katılabilirler. Ve şuan sınav başvurularına ilişkin sorular soruluyor.
Kuraya ise ilkokul/ilköğretim/ortaokul mezunları/mezun olabilecekler katılabilirler.
Kura işlemleri ise 12-23 MAYIS 2014 tarihleri arasında başlayacak.
Şuan hiçbir işlem yapmanıza gerek yok.
Sorularınızıda zamanı gelince sorarsanız, yada bu başlıktan sorarsanız hem sorularınız arada kaynamamış olur, hem de soru cevaplayan arkadaşlarımıza kolaylık sağlamış olursunuz...

çok teşekkürler canımcım...

Bu açıklamanın çok gerekli olduğunu düşündük bizde şem_i ablacım ve zaman zamanda güncelleyeceğiz bu başlığı. Çünkü kuraya katılacak arkadaşlar için epey uzun bir süre var, şimdi sınav için sürede gittikçe azalıyor. Bir an önce bütün arkadaşların soruları cevaplansın istiyoruz. Kuraya katılacakların acele etmesine ve panik yapmalarına hiç gerek yok...

zamanı geldiğinde başvuruyu aile sosyal politikalar bakanlığına bizzatmı yapacağız

2012'de kuraya katılanlar ve yine kuraya katılacaklar sadece parayı ödeyip internetten başvuru yapabilirler,
2012'ye katılmamışsa, ilk defa kuraya bu yıl katılacaksa evet Aile ve Sosyal pol.bak. na bizzat başvurup Ön Kayıt ve Taahhüt Beyanı belgesini bizzat alacaklar...

ön kayıt ve taahhüt beyan belgesi içinde 12 mayısı bekleyeceğiz doğrumudur

Kardeşim lise 1 terk açık lisede okuyor
rapor oranı %40 rapor 2 yıl süreli

Çalıştırılamayacağı İş Alanları : Uzun Süre Ayakta Durmayı Gerektirecek İşlerde Çalışamaz İstihdam X
raporda bunlar yazıyor. Arkadaşlar kardeşim EKPSS kura çekimine katılabilir mi. Başvuru yapılabiliyor mu?
Arkadaşlar kardeşim sadece kura ile ataması olur mu bu şartlar yeterlimi malum 2 yılda bir oluyor yanlış birşey yapmak istemiyorum 12 mayısa kadar hiçbirşey yapmıyacakmıyız.
Aşama aşama bilgi belge ne yapmamız lazım. Çok teşekürler.

Malibey evet kura ile katılacak raporu ile mayıs ayında kuraya katılacak arkadaşların kayıtları aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne yapılacak...

şimdilik rahatız yani mayısa kadar:)boşuna telaş yapmışım ...

ben daha önce kuraya katıldım günü geldiğinde sadece para yatırıp ınternetten basvuru mu yapacagım

adil12;

Hayır internetten başvuru 2012'de sınava girenler için sadece.
Sen 2012'de kuraya katılmak için ne yaptıysan bu seferde aynısını yapacaksın, Mayıs ayını bekleyeceksin.

Merhaba ben 2012 de ilkokul menzunu olarak kuraya katıldım ve bu sene açık öğretimde ortaokulu bitirip liseye açık öğretimde devam ediyorum bunun için kura tarihinde ne tür bir işlem yapmalıyım ayrıca o zaman verdiğim raporda çalıştıramıyacağı iş alanı çalışamaz yazıyordu ama şimdi ösym sistemde engel bilgilerime bakıyorum ve eğitim bilgilerime bakıyorum ikisinede bulunmamaktadır diyor bunun için ne yapmalıyım acaba bilginiz için şimdiden tşkr ederim

Kura ta tabi olanların tekrar müracat durumu nedir?

Arkadaşlar kura ya tabi olanlarda yekrar ailevesosyalpolitikalar müd. müracat edeceklermi?

2012'de kuraya katılanlar şimdi aile ve sosyale gitmeyecekler sadece parayı yatırıp internet üzerinden yenileyecekler.
2012'de katılmayanlar aile sosyalden ön kayıt formunu alacaklar.

bir arkadasım ilk okul mezunu pazartesi günü heyete girecek 12 mayısa raporu yetişirse başvurabilirmi ve birde 2014'te yeni alınan raporlar başvuruyu etkiler mi

12 - 23 Mayıs arasındaki tüm başvurular kabul edilir, rapor tarihinin bir önemi yok...

Coook cok teşekkürler kısmet ve dier cevap yazan arkadaşlar biz kura ya tabi olanlar rahatladık... ailemize izah da zorlanır olmuştuk kura ya katılanların işlemleri yok diyorduk ama anlamıyorlardı...

arkadaslar arkadasım ilk okul 5.sınıftan terk tasdikname belgesi var bu sekilde kuraya katılabilir mi? ve birde 7 yıl hüküm yemiş ceza yatmış bir sorun oluyor mu

İs okulu mezun olanlar kurayami katilcak lutfen bilginiz varsa yorum yapin .

ilkokul mezunların dikkatine diyor anlayamadın

merhaba buğün internete okudum ilkokul mezunuyum 2012 de ömss başvuru yaptım bilgilerimde bi değişiklik yok rapor oranım aynı dibloma belgemde deşişiklik yok internet üzerinden başvuru yapsam olurmu yoksa ösym binasına mı gitmem lazım...

bankaya 10 tl yatırıp internetten başvuru yapabilirsiniz. ama 12-23 mayısta

ömss

merhaba arkadaşlar 2014 yılında kura ile atama varmı
yeni başvuru fialan deniyor nasıl olacak bir bilgisi olan varsa baylaşırsa sevinirim teşekürler

arkadaslar ben acık ogretım lısesını bıraktım yanı tastıknamem var kuraya katılabılır mıyım

Ben açık öğretim önlisans mezunuyum engel oranım %63 ben de katılabilir miyim??

Zeynep kayıt süresi geçti maalesef. 2 yıl sonra yapılacak sınava katılmak durumundasın artık...

KKELEBEKK

ben şimdi şunu mu anlıyorum 2012 yılında aile sosyal politikalar bakanlığı basvuru formu alıp kayıt yapanlar mayıs ayında tekrar
aile sosyal politikalar bakanlığı basvuru formu almadan bankaya para yatırıp internet üzerinden mi başvuru yapacak diyorsunuz peki eksik bilgiler var.Oran ve okul bilgisi gibi o nasıl olacak

Üst Alt