Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kurban bayramı dolayısıyla 2022 maaşlarını erken verirler mi?

arce

Yasaklı Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
bu yıl bayram dolayısıyla maaşlar erken ödenirmi

mert abi 7 ekimde belli olcakmış kaynak nerden abi yardımcı olurmuusn

inşaallah güzel haber gelirde bir sevinc yaşarız aminnnn

Devlet bahçeli başbakan olması gibi imkansız yani okadar zor sadece emekli aylığı ve evde bakım erken ödenecek

thespian;

kılıçtaroğlunuda unutmayalım lütfen :))))
ALLAH şuanki devletimize zeval vermesin

3 sene önceki ramazan bayramında verilmiş inşaallah ikinci maaşıma kalmadan kurban bayramı maaşını verirler

keşke bayramdan önce verseler çok iyi olur .....!!! engellilerin bu durumda olması tam bi rezalet bu insanlara yapılacak şey değil bu sene olmuş 2013 hala 3 ayda bir alıyoruz :/ şunu düzenlice verseler türkiye iflasmı eder ?

hiç beklemeyin maas daha 1.5 ay var imkansiz üstünde bişe

tam 2ay var imkansız! 2008-2009 yılarında aralıktaydı onda verılmıştır:cool:

belki avans gibi bir miktar verirler belkide

devlet yeni paket çıkarırken bizde imza yada bimere dilekçe yağmuruna tutarak engelli maaşlarının aylık olmasını isteyelim yoksa her bayram böyle bişey hayal kurmaktır.

aralık dönem maaşı kurban bayramından önce alınmayacaktır. Konuyu burada kapatalım..

memur maaşları 2022 kapsıyormu

ben birşey sorcaktım arkadaşlar az önce trttürk alt yazıda gecti memur maaşları erken verilcek acaba onlar sonra bizlere verilirmi 2022 maaşlarıda kapsarmı

cevap veriyorum hayır! virmezler abi erken zamanında versinler o yeter

Üst Alt