Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kurban bayramı öncesi 2022 maaş ödemesi olacak mı?
Valla kardes ben 4 yildir maaş aliyorum ben hic hatirlamiyorum erken aldgma maasi vermezler erken birde aylik olcak diyor millet asli astari yok millet konusup duruyo sen yine eylulu bekle
Geçen yıl kurban bayramj öncesi haberi oku bak görürsün. senin maaşı gününde alman erken verilmediğini anlamına gelmez. Ve aylık meselesi düzenleme yetişirse eylülde yetişmesse daha sonraki aylarda aylık olarak verilecek burası kesin.
Aynen ins olur yetisirse aylik vercekler verse ne olurya aldgn maas 3 böl yuzde 70 ustuysen 650 olcak ee altysan ne vercekler sana neyse hayirlisi olsun
Sen yanlis okumusun kardes o dedigi 65 ayligi bide ewde bakim parasi alanlar icin
Valla işin asli ne biliyormusunuz söylenti bunlar me bayramdan önce verirler nede aylik olcak bu maaşlar eylulden önce para gecmez ellimize ben vazgectim artik bu sevdadan eylul beklicem