Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kurban bayramı öncesi 2022 maaş ödemesi olacak mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doremi07

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
2022 maaşları kurban bayramından önce verilecekmi acaba.Bilgisi olan varsa paylaşırsa seviniriz.tsk

Ben yillardir 2022 maaş aliyorum hic görmedim bayram öncesi verdiklerini

Valla kardes ben 4 yildir maaş aliyorum ben hic hatirlamiyorum erken aldgma maasi vermezler erken birde aylik olcak diyor millet asli astari yok millet konusup duruyo sen yine eylulu bekle

Aynen ins olur yetisirse aylik vercekler verse ne olurya aldgn maas 3 böl yuzde 70 ustuysen 650 olcak ee altysan ne vercekler sana neyse hayirlisi olsun

Sen yanlis okumusun kardes o dedigi 65 ayligi bide ewde bakim parasi alanlar icin

Ardahan75

iyi öyle olsun ben yanlış okumuş olayım. Yani orda engelli maaşıda yazıyor ama görmek istemiyorsanuz sizin bileceğiniz bişey tabi.

tam kesin degilmi bayramda alagizmi yoksa bayrandan önce mi

Telefonun markası ne
Söylersen
İstediğin gibi ödenir

Valla ne 2022 aylik olacagi belli nede bayram öncesi maaşlari verilecegi sadece beklicez baska care yok

Tamam söylediğin için bayramdan önce dağıtılacak

Samsung marka telefon kullananlara bayramdan önce verilecekmis diğerlerine yok :) :)

cuma günü cumhurbaşkanı erdoğan 100 günlük icraat programını açıklıcak belki engellilere pastadan birazcik pay vardır

Son düzenleme:
Valla işin asli ne biliyormusunuz söylenti bunlar me bayramdan önce verirler nede aylik olcak bu maaşlar eylulden önce para gecmez ellimize ben vazgectim artik bu sevdadan eylul beklicem

kadir0612

Bayramdan sonra neden yatirsinlarki �� bayramdan sonra yatacaksa gununde yani eylul 5 te baslar

Yav siz haberin tarihine hiç mi bakmiyorsunuz geçen senenin haberi o geçen yıl 28-29 unda verilmişti

2022 maaşları kurban öncesinden yaticakmi

Kalem abla selam acaba geçen sene gibi kurban bayramından önce maaşlar yatarmı abla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt