Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uzunca bir zaman var ama merak işte, kurban bayramı öncesi maaşlar yatarmı,birde sadece bir miktar avans olarak ödenmesi için kampanya başlatsak tutarmı dersiniz
bence bayramdan önce ödense çok iyi olurdu .bu ülkede bir engellilere en saçma maaşı veriyorlar 3 ay bekletiyorlar engelliler bu maaşı her ay alması lazım çünkü hakediyorlar . ama kimin umrunda.
ya arkadaşlar çok hayal perssiniz düşünün ramazan bayramında arada 15 20 gün gibi bir süre vardı da vermedi şimdimi verecek böyle birşey düşünülemez bile adamlar bütçede açık var deip zamları acımadan kaktırıyorlarken kalkıpta biz engellilere maaşlarını ayla öncesinden vermelerini düşünmemiz biraz saçma olur
diyelimki kurban bayramı öncesinde verdiler aralık maaşını Mart ayını tam olarak 90+41 gün= 131 gün bekleyecez demektir buda mart maaşını 4 ay + 11 gün beklemek anlamına geliyor Aslında ramazan bayramında 20 kisür gün kala vermediklerinden anlayabilirdiniz nasıl olsunda versinler kurban bayramından maaş gününe ramazandakinden 2 kat daha fazla gün var o yüzden durmak yok yola devam hedef 05 aralık-11 aralık 2012
bayramdan önce maaş vermezler. bundan sonrada zor artık.elimde hiç beş kuruş para yok her bayram olduğu gibi hiçbişey alamadım yine .730 tl ile 3 ay geçinmeye mecbur bıraktıkları için .bu ülkede engelliler sürünmeye mahkum . . .
Merhaba arkadaşlar, bende bu engelli maaşına başvurdum, çok uzun sürüyor diyorlar neden öyle ki, bu arada benim engel oranım %49 maaş olayı neye göre hesaplanıyor, ayrıca evet 3 ayda bir olması çok saçma, bu maaşla ev geçindirmek zorunda kalanlar bile var, zaten doğru düzgün iş vermiyorlar bari bunu düzgün yapsalar..
Piii 6 aya kim öle kim kala ya, engelliye verilen değeri buradan da görmek gerek, neyse işimiz gücümüz rast gitsin inşallahta o kadar beklemek durumunda kalmayız umarım.. Ben çalışıyordum şu an çalışmıyorum öms yi bekliyorum, ondan da umudumu kestim gibi bir şey, özel sektör zaten öyle, gerçekten tekrar ailenden para istemek zor oluyor yaw, inşallah şansımız yaver gider de hemen bağlanır
sadece eylül ayında maaşlar farklı veriliyor yani % 40-69 rapor oranı olanlar 820 tl almıştı .% 70- 100 olanlarda 1200 küsur aldı. diğer dönem maaşları yine aynı verilir