Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kurban bayramı öncesinde emekli maaşları ödenir mi?

toprak 24

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar kurban bayramı öncesi erken emekli maaşı alabilecekmiyiz,varmı böyle bir şey..

emeklı maasları bayramdan once yatıcak gecen oyle bı haber okudum

hayrı zaten 20 si gibi maaş aldık..şimdi bir daha ki ayın ödemesini erken mi alacağız.

valla kardes tam bılgım yok ama ıstersenız bı sorun en net bılgıyı ordan alırsınız

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, emekli, dul ve yetim aylıklarının Kurban Bayramı'ndan önce ödeneceğini bildirdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Bakan Çelik, Sosyal Güvenlik Kurumundan emekli, dul ve yetim aylığı alanların aylıklarının Kurban Bayramından önce ödeneceğini açıkladı.

Buna göre, 5434 Sayılı TC Emekli Sandığı Kanunu Kapsamında emekli, dul ve yetim aylığı alanlardan ödeme günü 1 ve 2 Ekim'dekilere 29 Eylül Pazartesi; 3 Ekim'dekilere 30 Eylül Salı; 4 Ekim'dekilere 1 Ekim Çarşamba ve 5 Ekim olanlara da 2 Ekim Perşembe günü ödeme yapılacak.

emekli sandığı derken bizi kapsamıyormu acaba...

Ben ayin 18inde aliyurdum maasimi simdi kacinda alacam

forumdaki arkadaşların artık ağızlarından cevap almak çok zorlaşmış....

Arkadaşlar sadece emekli sandığına bağlı olanlar alabiliyor diğerlerini bilmiyorum

10 milyon emekliden bahsedilince herkes için geçerli olur bence.

10 milyon emekliden bahsetmiyolar yukarıyı iyi okursan görüceksin saten

maaş ödemesi bayram gününe yakın denk gelen emekliler erken alacak sadece.diğer emekli arkadaşlar yani ayın 18 i 26 sı gibi maaşını çekmiş arkadaşlar aylığınızı herzamanki tarihte alacaksınız ödeme gününüzde bir değişiklik yok.

Emekli sandığı hariç kimse erken maaş alamıyor..

Üst Alt