Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kurban Bayramından Önce Ekim Ayı Evde Bakım Maaşı Yatırılacakmış..?

thespian

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar hem ekim evde bakım maaşı hemde emekli maaşı kurban bayramından önce yatırılacak bilginize...

Bayram harçlıgı veriliyormuş diye duydum dogrumu?

daha önceden alan varmı bayramlarda harçlık

Diğer illeri bilmiyorum ama Konyada yatacağını hiç zannetmiyorum.

Ramazan bayramından önce de söylendi. Birçok il alamadı. Artık boş yere umut bağlamak yok...

bakım maaşımı verilcek kurbandan önce kaynak nerde acaba??

Ercan kaynak sydv ama tabi bazı iller gününü bekliyor engellileri umursamıyor bazı iller anlayışlı oldukları için yatırıyolar tıpkı ramazan bayramı gibi umarım bütün iller yatar zaten bayram 15'inde

inşaallah yatar kardeşim annem aradıgında 25 yatacakmış dediler ama insatiflerine kalmış sanırsamö

yukarda emekli maaşlaı demişsin 2022 mi acaba????

Evet arkadaşlar doğru yerden aldığım bilgilerle yine yanılmadım evde bakım maaşı yatmaya başladı emekli maaşıda perşembe ve cuma yatırılacak bunu 29 eylülde söyledim güle güle harcayın

ramazan bayramında başka illere yatmış diye duydum ama adanaya yatmadı umarım yatar bu bayramda :)

thespin bu kurban bayramı öncemi alıcaz yani cumaya kadar yatarmı haketen afyon yattımı sagol thepin kardeşim allah razı olsun

artık şu bakım maaşlarınında belli bir günü olsun artık, kimisi ayın başında,kimisi ortasında,birçoğu sonunda alıyor. hükümet bu ay çalışan veya emekli bütün maaşları erkenden yatıracak,ama birtek bakım ücreti alanların birçoğunun eline bayramdan sonra geçecek,sebep kendi illerindeki sosyal hiz. müdr. işimiz çok yetiştiremiyoruz mazereti!!

evde bakım yatan iller denilince tüm illermi bazı illermi acaba genelm yoksa

Ercan kardeşim bazı sydv müdürlüğü affedersiniz ib.n.elik yapıp yatırmıyor yoksa devlet tarafından ödemeler yapılıyor bazı illerin müdürlükleri onaylamıyor yoksa bütün iller bayramdan önce yatar ramazan bayramıda bazı iller yatmadı bu bakım maaşları emekliler gibi her ayın 21.nde yatırsalar hiç bir engelli mağdur olmaz

şuana kadar ankara ve bilecik yattı istanbul cuma yatacakmış diye duydum İNŞALLAH bütün iller biran önce yatar

Arkadaşlar bide başbakana dua edin şuana kadar engelliye değer veren tek başbakan r.t.e diğer başbakanları hatırlayın 3 ayda bir 400tl veriyolardı engelliye oysa şimdi her ay 730tl 3 ayda bir 1200 yanında kaymakamlık yardımı adam çabalıyor engelliler için bütün taşıtlar bedava daha ne istiyonuz bi tane akp milletvekili yüzünden başbakanı yerden yere vurmanız yanlış lafım diğer forumlara

Bu arada ben chp.ye oy verdim sol görüşlü olduğum için ama allahtan ne chp nede mhp iktidar olmadı yoksa olmayan böbreğimizi bile alırlardı bizden ogün kü şartlarla chp.ye verdim pişmanım

emekliler hepsi yatacakmış tek numara peşşembe çift cuma diyor bu ne dmek luyor benim daha devlet şifremde görünmüyor para ama kesin yatacak diyorlar bir bilen olsada sorsak

e devlete maaşlar yatmamış hangi arada perşembe çekiecek diyorlar anlamdım

Yasin kardeşim perşembe yada cuma emekli maaşını çekeceksin rahat ol devlet verdiği sözden caymaz

nekadar iğrenç bir ülkede yaşıyoruz şu hale bak ya resmen dalga geçiyor devlet bizlerle %70 yerin evde bakım maaşlarını yatırıyor %30 illerin yatırmıyor ne yani bu yatmayan illerdeki engelliler adam insan değilmi veya ihtiyaçları yokmu o yüzdenmi yatırılmıyor allah vicdan versin insanlık versin bizi yönettiğini sanan mahluklara :(( bi bayram daha kapkara

benim ilim gibi diğer evde bakım maaşı yatmayan illerdeki engelli arkadaşların ALLAH yardımcısı ve yardımcım olsun inşallah bizi böyle mağdur eden insancıklardan daha bereketli daha neşeli bir kurban bayramı geçiririz bizi mağdur edip mutsuz boynu bükük bırakanlarda bayramda bizim gibi boyunları bükük gönülleri karalar bağlasın allahtan dilerim aminnnn ALLAHIM öyle adaletli öylesine büyüktürki bunca garip angellinin ahını bırakmaz şu mubarek günlerde

kelebek ne zaman cekilcek bugun bakamadık yine pazartesi bankalar acıkmı acaba

Bankamatikten almıyor musun maaşı? Hesabına yattı para istediğin zaman çekebilirsin bankamatikten.

boşverin ya sydv kiler maaşları nasıl keseriz diye uğraşmaktan işlerini yetiştiremiyorlar belli...

Kelebek nickli editör arkadaş ne hakla benim açtığım forumda yatan illeri yazıyorum burdan alıp kendi formuna yazıyosun yada yapıştırıosun ben bu formu arkadaşlara yardımcı olmak için açtım sydv.den aldığım bilgileri paylaştım hemde ayın 29.nda şimdi burda yatan illeri merak eden arkadaşlar için yatan listeleri paylaşıyorum kaldırıyosunuz

Ercan afyon yattı kardeşim bankamatikle çekebilirsin istediğin zaman

Batu bey, takip edilen illerin listesi o başlıkta olduğu için taşınmıştır. Siz burada herhangi bir liste görebiliyor musunuz? Ama o başlığa bir bakın, tek paylaşanın siz olmadığını görürsünüz... İthamlarınıza dikkat etmenizi rica ediyorum sizden.

Allah razı olsun çok güzel birşey yapmışsınız, emek vermişsiniz. ancak bunu yaparken ayın 3-5'ini gütmenizin ve başlığı sen açtın ben açtımın davasını sürmenizin hiçbir anlamı olmamalı. Ben başlığı ilk kez açtım, ancak ilgisiz yorumları ilgili başlıklara taşımak her zaman yaptığımız işlemdir...

Kelebek nickli arkadaşım başlığı sen açtın ben açtım değil bana burdan yatan illeri sordular ben listeyi paylaşıyom liste burdan siliniyor bunu çözemedim ben burdan arkadaşlara yardımcı olmak istyorum 2022 aralık maaşı 5.6.7 aralık herkes alacak bilgisi aldım bunu bile paylaşsam alınıp başka foruma atılır ben bunu anlamadım

rahman razı olsun hepinizden

thespin bankmatikten cektim şükür bugun hani aklıma birşey geliyor hep yada düşüncem kendi engellin sorun yapmayı bırak diyor şkür olsun

Üst Alt