Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yani kesenlerin kurbanlarını allah kabul etsin inşallah niyetlenenlerin niyetlerinide boşa çıkartmaz inşallah allah yani böyle soru tuhaf sorulmaması gereken bi soruda diyebilirim çünkü sonuçta allah rızası için yapılan birşey kim keser kim kesmicek ne kesecek gibi olmaması hak olan bir durum ama arkadaşımızında vardır sormasında bir bildiği düşündüğü diye düşünüyorum
bakim kısmet olursa bende deve kesmeyi düşünüyorum nasip olursa inşallah
Ben de ;BÖYYÜK BAŞLARIMIZIN savaş çığırtkanlıkları yaptığı bu günlerde ,önce sırıtarak müslüman ırak kadınlarına tecavüz eden ABD askerlerine şükranla dua eder... müslümanın müslümana zulüm fetvalarına katılıp.gözüne kestirdiğm ,suryeli,mısrlı,tunuslu fark etmez allahü ekber nidalarıyla kafalar kesmeye,şanlı müslüman ciğeri yiyip;diniyeme sevap üstüne sevap yazdırsam ...yallah..ŞOL ÇENNETİN KAPILARINI ..garant ederim değil mii.........
kimin kurbanından kime ne yahuuuuuuuuu.....adam düşmüş felç olmuş ,kadını ve çocukları çaresizlkten delirmek üzereler..On çeşit depolarda kalmış börtü böcekli .küflü erzaklar yerine toplasan 20 tl etmez , gıda sayılmaz şeyler yerine inançlı ve ahlaklı gücü yetenler .sağıklısından her ay 5 kg et dağıtsalar bu sorular sorumlax değil mi yaaaaaaaaaa..!!!!!!!!! ...
parası olan isterse havaalanların da 49 deve kessin ama sormayın lütfen.........
Yani, illa bi kulp bulacaksınız.
Kimseye kesmediği için bi şey söyleyen yok ama kesen oldumu bi ton laf edersiniz.
Kesmeyen kimler demiyor, kesen kimler diyor. !!!!