Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kurşun Yaralanması Femur Kırığı sonucu tazminat davasında rapor oranı..?

sarıistanbul

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar öncelikle bütün hasta ve yakını arkadaşlarıma Allah'tan şifa ve sabır diliyorum.Allah yardımcınız olsun.
Benim sorum şudur bundan yaklaşık 6ay önce bir arkadaşım kafede birbirine çarpma yüzünden kavgaya turuştular.Kavgayı ayırırken karşı taraftan biri silah çıkartıp rastgele sıkmaya başladı arkadasım karnından bende bacağımdan yaralandım.Bacağım ameliyat edildi ve sağ bacak diz kapağının sağ üstten platin takıldı.Doktor Bey ayağında bolmiktarda vıda var dedi.Şimdi topallayarak yürüyorum sanırım ilerde yürümem düzelecek.
Bizi vuranlar yakalandı ve cezaevine konuldu fakat henüz dava görülmedi.Ben karşı tarafa tazminat davası açabilir miyim?
Adli tıp muayenesinde Doktor Bey 10 üzerinden 6 vermeye çalışcam ama en az 5dedi.Bu nedemektir.
Eğer beni aydınlatırsanız müteşekkür kalırım.
Hasta arkadaşlarıma ve ailelerine huzur sağlık ve mutluluk diliyorum.Allah yardımcınız olsun.Allah sabır versin.

cvplarınızı beklıyorum

Üst Alt