Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kuru akü jel akü ile değiştirilse soruna yol açar mı?

Slowinsan

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar bilgi almak istiyorum poylin p200c çocuk modeli akülü sandalye kuru akülü sandalye bunu jel aküye çevirebilirmiyim kesin olarak bilgisi olan varmı maliyeti ne kadar olur ve kaç yıl aktif kullanılır her gün şarj +10 saat sağlarsam ne kadar kullanırım ve aküler aracın orijinal halindeki gibi mi durur bilgi verirmisiniz..

Ek aksesuar kullanmaksızın jel akü kullanabilirsiniz. Boyuta dikkat etmelisiniz. Dikkat edilecek en önemli husus jel akü kapasitesi %15in altına düşürmeyin. Aksi halde sülfatlanır. Tam dolum olduktan sonra elektrik bağlantısını kesin aksi halde asitlenir. Bu iki hususa dikkat edildikçe ömrü kuru aküden çok fazla olur.

Yani aküyü mutlaka tam sıfırlanmadan dolum yapmalıyım diyorsunuz ve son olarak da şarjda çok durmaması mı gerekiyor bunu nasıl anlarım şarjı dolduğu an vede şimdi serviste oraya aynı aküyü taktırmak istemiyorum eve geldiğinde kesin olarak aküsü jele gecebilirmiyim geçmeme durumu olur mu sizce riske atmak istemem çok teşekkür ederim

12 yada 14Ah jel akü kullanabilirsiniz dendi ama pek güvenemiyorum olmazsa diye sizce 1 yıl aküm bitmeden düzenli şarjla dayanırmı birde iki tane oluyor toplam sağda solda maliyet sizce yaklaşık kaç olur

Uzunluk 150 En 100 Yükseklik 96

Kuru akünün jel aküden tek farkı , şarj edilmeden bekleme süresinin jel akünün dayanma süresinin yarısı kadar olmasıdır. Düzenli şarj yaparsanız, jel akünün performansını kuru aküden de aynı oaranda alabilirsiniz.

Üst Alt