Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kuru İğneleme Tedavisi hakkında bilgisi ya da deneyimi olan..?

Cloud.

Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
1
Yeni basladık ,zayıf kaslara ve omuriliık yoluna uygulıcaz bide solkol spastiste için...

Varmı konu hakkında fikri olan?

akupuntur mu diyorsunuz? akupuntur ise ben cp hastasıyım 2009 da oksijen tedavisi ile birlikte aldım çok çok faydasını gördüm ama bıraktıktan sonra hastalığım geri geldi

2011 yılında bir Prof. Dr.a muaynehanesinde 4-5 seans olmuştum. O zamanlar değneklerle yüreyebiliyordum. Kuru iğneyi olduktan sonra 1 saat kadar spastitede hafifleme oluyordu ama etkisi ondan sonra olmuyordu. Doktora soruyordum bana bir faydası olur mu diye ne olur ne olmaz diyordu denemek lazım hikayeleri falan sonra baktım işin sonu yok bırakmıştım. Kuru iğne ile beraber sinirlere iyi geldiğini söylediği yanılmıyorsam adı plasenta olan ilacıda 30 tane falan iğne ile vücuduma enjekte şeklinde kullandım. Hiçbir faydasını görmedim. Sol kol spastite için botox olmanı tavsiye ederim.

Üst Alt