Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kurulda tertibat vermezlerse eski ehliyetime nasıl devam ederim?

kale17

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam dostlar tertibat için kurula başvurdum.b a2 ehliyetim var ama tertibat gerek sağ elde hatalı kaynamış kırık var.doktor da mueyenede kendisi söyledi ama tertibat vermezlerse a2 ehliyetimi de almalarından korkuyorum.öyle böyle 3 tekerli motorumu kulanıyorum.kurula girerken bi arkadaş tertbat vermezse emniyete gitmezsin otomatik ehliyet için başvurmazsın dedi aynı hakların ehliyetlerin devam eder dedi bu doğgru mu arkadslar

kale17

Bunu çok emin olarak yazmıyorum ama, benim bildiğim, rapor doğrudan emniyet'e bildirilmez. Baktın ki işine gelmedi rapor, kullanmazsın.

raporlar direk emniyete gitmiyor sadece ehliyeti değiştireceğin zaman emniyet ilçe sağlık müdürlüğünden teyit alıyor verdikleri rapor 2 yıl geçerli şayet o raporu kullanmak ismenz isen adresini farklı ilçeye taşıyıp oradan yeni rapor alabilirsin

Üst Alt