Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kurum değişikliği için ne yapabilirim?

bilinmeyen54

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba, ben aile ve sosyal politikalar bakanlığında çalışıyorum, 6 aylık görevlendirme olarak beni çocuk evlerine verdiler fakat ben kurumumu değiştirmek istiyorum zorlanıyorum burada, bunun için izlemem gereken adımlar nelerdir?

Görevlendirme süresi "6 ay" olarak tanımlanmışsa bu süre bitene kadar Görev yeri değişikliği yaptırmayabilirler.

Zorlansanız da mevcut süreci tamamlamanız lazım. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Süreç dolsun ondan sonra yapabileceğiniz bir kurumu seçin daha sonra mazeret belirtin acık boşluk olursa degişiklik olur

@bilinmeyen54,

O zaman 6 ay bitince, önceki kuruma dönersiniz. Neden olmasın ki ?

Son düzenleme:
@bilinmeyen54,

Kurumunuzu değiştirmeniz için en önemli adım, kurum değişikliği talebinizi içeren bir dilekçe hazırlamaktır. Görev yaptığınız İl Müdürlüğüne/Bakanlık İlgili Birimine hitaben yazılmalıdır. Hangi kurumda (asli kadronuzda) çalıştığınızı, nerede ve hangi tarihten itibaren 6 aylık geçici görevlendirme ile çalıştığınızı açıkça belirtin. Kurum değişikliği talebinizin gerekçesini (zorlanma, adaptasyon güçlüğü, psikolojik/fiziksel yıpranma vb.) mümkün olduğunca resmi ve anlaşılır bir dille ifade edin. Kişisel zorluklarınızı dürüstçe ama profesyonel bir şekilde ifade etmeniz önemlidir. Mümkünse geçmek istediğiniz kurumu/birimi (örneğin, asli kadronuzun bulunduğu birim veya İl Müdürlüğünün farklı bir sosyal hizmet merkezi/birimi) belirtin. Eğer zorlanma durumunuzu destekleyen bir sağlık raporu veya psikolog görüşü gibi bir belgeniz varsa, dilekçenize ekleyebilirsiniz faydası olacaktır.

Üst Alt